Ce avere uriașă le-a lăsat Gabi Luncă copiilor ei. Fiul artistei a făcut primele declarații după moartea artistei

27.08.2021, 11:14
Ce avere uriașă le-a lăsat Gabi Luncă copiilor ei. Fiul artistei a făcut primele declarații după moartea artistei
Ce avere uriașă le-a lăsat Gabi Luncă copiilor ei. Fiul artistei a făcut primele declarații după moartea artistei

Gabi Luncă, regina muzicii lăutărești, a fost condusă pe ultimul drum, marți (6 aprilie), la Cimitirul Dămăroaia. Regretata solistă a decedat pe 3 aprilie, după ce s-a infectat cu COVID-19! 

La aproape șase luni de la moartea ei, fiul lui Gabi Luncă a dezvăluit ce avere le-a lăsat interpreta lui și surorilor sale. Emanuel Onoriu a fost devastat de moartea mamei sale, însă nu a putut fi prezent la înmormântarea solistei.

Ce avere uriașă le-a lăsat Gabi Luncă copiilor ei

Ce avere a lăsat Gabi Luncă celor patru copii ai săi! Cât timp a trăit, interpreta de muzică lăutărească s-a asigurat că fiecare copil al ei va primi tot ce i se cuvine. Drept urmare, Gabi Luncă a decis ca lui Emanuel, Sarei, Esterei și Rebeccăi să nu le lipsească nimic.

Fiul lui Gabi Luncă, Emanuel Onoriu, a povestit că cea care i-a dat viață a cumpărat o casă în sectorul 1 înainte ca el să se fi născut. După ce a vândut locuința, Gabi Luncă a împărțit banii între copiii ei.

„Înainte să mă nasc eu, mai bine de 50 de ani în urmă, mama mea a cumpărat o casă în sectorul 1. Această casă a fost demolată și s-a făcut o vilă în locul ei și în anul 2008 a fost vândută. După ce s-a vândut această casă, mama mea, Gabi Luncă, ne-a dat toți banii mie și celorlalte trei surori ale mele. A zis așa: fiecare dintre voi trebuie să aibă un apartament, mașină și bani’, a spus Emanuel Onoriu la Antena Stars.

De asemenea, Gabi Luncă s-a asigurat că după moartea ei fiecare copil va primi mașină, casă și bani.

„Împreună cu sprijinul surorilor mele am reușit să construiesc un imobil, un parter plus două etaje, pe care încă nu l-am finalizat, urmează să mai cheltui niște bani și fiecare dintre noi frații va avea din această construcție câte un apartament. În concluzie, eu am rămas cu două apartamente, surorile mele cu câte un apartament, mașini și bani’, a mai completat Emanuel Onoriu.

De ce nu a fost prezent Emanuel Onoriu la înmormântarea mamei lui

Cel mai dureros, dar și șocant pentru cei care știau cât de mult își iubea artista unicul fiu, a fost faptul că Emanuel Onoriu nu a participat la înmormântare. Misterul a fost dezlegat chiar de sora lui cea mică, Rebeca.

„Fratele meu este infectat cu COVID. Toată familia lui are, soţia şi cei doi copii. El nu a putut nici la spital la mama să meargă. Suferă ca un câine că nu a putut veni la înmormântare. Dar noi nu puteam risca, în condiţiile în care toată familia lui este pozitivă. A fost atâta lume la înmormântare, nu puteam să punem oamenii în pericol’, a spus Rebeca Onoriu pentru click.ro.

citește și...