Ce avere uriașă are Petre Roman. Fostul premier al României își permite să-și țină soția tinerică în puf

05.09.2020, 12:33
Ce avere uriașă are Petre Roman. Fostul premier al României își permite să-și țină soția tinerică în puf
Ce avere uriașă are Petre Roman. Fostul premier al României își permite să-și țină soția tinerică în puf

Petre Roman duce o viață de boier! Deși are 74 de ani, fostul premier al României îi face toate poftele soției, Silvia Chifiriuc. Veniturile lui Petre Roman sunt destul de ridicate, lucru care îi permite solistei să fie mereu în pas cu moda.

Politicianul o duce foarte bine la capitolul finanțe. În vreme ce majoritatea bătrânilor se plâng de pensii mici, Petre Roman încasează două pensii. Una pentru activitatea în câmpul muncii, pentru care în 2019 a primit 65.000 de lei, iar a doua pentru indemnizaţia de vârstă pentru mandatele de parlamentar, în valoare de aproape 10.000 de lei lunar.

Petre Roman duce o viață de lux

În plus, dacă va ocupa un loc eligibil din partea PSD pe lista de consilieri generali la Primăria Capitalei, Petre Roman va primi încă o indemnizație lunară.

Conform Impact.ro, din declarația de avere a lui Petre Roman reiese că are bijuterii de 15.000 de euro, tablouri de 25.000 de euro şi alte obiecte de artă de 25.000 de euro. Mai mult de atât, de 10 ani deține o o casă în Voluntari, de 202 mp, un teren în Constanţa, de 1.000 mp, dar şi trei maşini: o Honda și o Lancia din 2006, precum și un Land Rover din 2011.

Petre Roman, fericit lângă soția tinerică

Și asta nu este tot! Petre Roman mai are la fondurile private 70.000 de euro, iar bani împrumutații altor persoane se ridică la 100.000 de euro. Pe de altă parte, partenera lui de viață, Silvia Chifiriuc, în vârstă de 48 de ani, nu câștigă atât de bine din concerte. De pe urma spectacolelor, ea încasează suma de 6.500 de lei pe an, o nimica toată pe lângă veniturile lui Petre Roman.

Nu-și ajută fiica financiar

Petre Roman și Silvia Chifiriuc au împlinit 11 ani de căsnicie și au împreună un băiat, pe Petrus. Fostul premier al României a părăsit-o pe Mioara Roman pentru artistă.

‘Mi-a spus să o conving pe mama să se mute din casa de la RAPPS, dar nu mi-a dat nicio variantă. El și-a cumpărat o casă și mi-a spus că a fost nevoit să se împrumute. Chiar și când l-am rugat să mă ajute financiar explicându-i că facem acte la notar până îmi vând eu apartamentul m-a refuzat. Mi-a spus că există niște bani, dar sunt ai copilului și îi trebuie acordul soției. Pe cel mic nu l-am văzut decât odată în viață. Nu avem nicio relație. Cred că cineva a vrut să-l termine politic, iar aceasta variantă (n.r. Silvia Chirifiuc) a fost singura cale’, spunea fiica lui, Oana Roman, în urmă cu mulți ani.

 

citește și...