Ce avere impresionantă au de împărțit Pepe și Raluca Pastramă. Afacerile profitabile care le-au umplut buzunarele

03.11.2020, 20:02
Ce avere impresionantă au de împărțit Pepe și Raluca Pastramă. Afacerile profitabile care le-au umplut buzunarele
Ce avere impresionantă au de împărțit Pepe și Raluca Pastramă. Afacerile profitabile care le-au umplut buzunarele

Pepe și Raluca Pastramă divorțează după un mariaj de 8 ani! În toți acest timp, cei doi soți au adunat o avere impresionată de pe urma afacerilor pe care le au împreună.

Vestea că Pepe și Raluca Pastramă s-au despărțit a șocat pe toată lumea. Artistul a fost cel care a anunțat primul că mariajul lui cu Raluca a ajuns la final și că separarea va avea loc la notar, pe cale amiabilă. Cu toate acestea, cei doi au de împărțit numeroase bunuri, scrie Fanatik.

În ultimii ani, Pepe și Raluca Pastramă s-au implicat în afaceri, printre care o grădiniță privată și un salon de înfrumusețare. În grădinița de lux au investit aproape 500.000 de mii de euro. De această afacere se ocupă în totalitate Raluca Pastramă.

Pepe și Raluca Pastramă au mai multe afaceri împreună

‘M-am ocupat de absolut tot. De amenjare, de angajați, de absolut tot ce s-a făcut acolo. Deci, de absolut tot ce s-a făcut în grădinița noastră, eu m-am ocupat! Pepe e foarte ocupat și are cântări! Avem șase educatori! Copiii vor învăța inclusiv și limbi străine! Capacitatea grădiniței este de 100 de copii’, povestea Raluca, în 2017.

În 2019, Pepe a investit 100.000 de euro într-un salon de înfrumusețare, pentru a-i face pe plac soției, care este pasionată de make-up. Din cauza pandemiei de coronavirus, cei doi soți au fost nevoiți să închidă salonul.

Pepe și Raluca Pastramă au locuit împreună într-un casă imensă, compusă din demisol, parter, etaj, mansardă, 11 camere, 10 băi, doua bucătării, o terasă si cu o curte mare. Locuința a fost achiziționată de Pepe de la socrul său, Nelu Pastramă, cu suma de 570.000 de euro.

Raluca Pastramă a pus punct relației

Raluca Pastramă și Pepe divorțează după opt ani de mariaj! Decizia i-ar aparține în totalitate Ralucăi, conform afirmațiilor solistului.

‘Aș avea multe de spus. Și în toți anii ăștia și eu am avut multe lucruri pe care le-am ținut așa sufocate în sufletul meu. Aș fi vrut de multe ori să vorbesc și să mă descarc, să-mi deschid sufletul și să vorbesc cu oamenii. Mi-aș fi dorit să mă cunoască oamenii mai mult decât așa, prin prisma unor poze’, spunea Raluca Pastramă, în urmă cu două luni.

citește și...