Ce avere avea Cornel Galeș! Cu ce a rămas după moartea Ilenei Ciuculete

03.12.2019, 12:00
Ce avere avea Cornel Galeș! Cu ce a rămas după moartea Ilenei Ciuculete
Ce avere avea Cornel Galeș! Cu ce a rămas după moartea Ilenei Ciuculete

Cornel Galeș a murit chiar de Ziua Națională a României, într-un accident teribil de mașină, petrecut în apropiere de Valencia, Spania. Soțul Ilenei Ciuculete a decedat pe loc.

Ce avere avea Cornel Galeș! Cu ce a rămas după moartea Ilenei Ciuculete

Acum, fosta lui iubită, Viviana, se chinuie să îi aducă trupul neînsuflețit în țară. Conform stirilekanald, există posibilitatea să nu poată fi adus în țară pentru a fi înmormântat alături de Ileana Ciuculete.

‘Viviana nu va putea rezolva tot ce ține de repatrierea corpului lui Cornel Galeș pentru că nu este rudă cu el’, au precizat apropiații bărbatului.

După moartea regretatei artiste de muzică populară, în 2017, Cornel Galeș și-a cumpărat un apartament în comuna ilfoveană Ștefănești. El intenționa să îl vândă, însă din păcate nu a mai apucat.

La vremea respectivă, el a plătit suma de 91.000 euro, iar finisajele și mobilierul au mai costat încă 22.000 euro. Imobilul a fost achiziționat la câteva săptămâni de la moartea Ilenei Ciuculete. Atunci, Cornel Galeș a vândut și vila în care a locuit cu solista contra sumei de 182.000 euro.

Deși se judeca cu fiii Ilenei Ciuculete pentru avere, apartamentul nu a intrat ca masă succesorială în proces. Se pare că cei doi băieți, Mugurel și Cristi Sfetcu, nu au putut să dovedească faptul că banii cu care acesta a cumpărat imobilul proveneau din vânzarea vilei mamei lor.

”Din contractul de vânzare-cumpărare, autentificat sub nr. 275 de către BIN „O______ O___”, reiese că imobilul din Ștefăneștii de Jos a fost dobândit de către pârâtul Galeș Cornel la data de 05.04.2017 (filele 15-22 vol. II). Astfel, imobilul a fost achiziționat de către pârât după decesul numitei Ciuciulete Neli, 14.03.2017, fapt pentru care constituie un bun propriu, iar nu un bun comun. Mai exact, fiind dobândit ulterior decesului, imobilul nu putea face parte din patrimoniul defunctei și, în consecință, nu se poate include în masa succesorală.

Susținerea reclamantului în sensul că, prin intermediul subrogației reale, bunul menționat s-a substituit sumei obținute din vânzarea imobilului situat în ___ fi reținută deoarece nu s-a făcut dovada faptului că apartamentul din Ștefăneștii de Jos a fost achiziționat cu suma de 91.000 de euro încasată drept contravaloare a cotei de ½, care aparținea defunctei.

În plus, jumătate din prețul vânzării imobilului din București: 182.000 de euro, revenea pârâtului, cu titlu de contravaloare a propriei cote de 1/2, astfel încât este posibil ca apartamentul din Ștefăneștii de Jos să fi fost achiziționat cu această sumă de bani.

În aceeași ordine de idei, din masa succesorală face parte suma de 91.000 de euro cu titlu de contravaloare cotă de ½ din imobilul situat în București, ________reține că, alături de aceasta, se include și apartamentul din Ștefăneștii de Jos, din moment ce nu s-a stabilit că suma respectivă ar fi fost folosită pentru achiziționarea acestui imobil.

Din aceste motive, imobilul situat în Ștefăneștii de Jos, _____, ____, ____, jud. Ilfov nu face parte din masa succesorală rămasă de pe urma defunctei Ciuciulete Neli”, se arată în dosarul procesului pe fond pentru averea Ilenei Ciuculete.

 

 

citește și...