Prima reacție a fratelui Ilenei Ciuculete, după moartea lui Cornel Galeș: ‘Îmi pare rău, dar nu uit’

02.12.2019, 16:33
Prima reacție a fratelui Ilenei Ciuculete, după moartea lui Cornel Galeș: 'Îmi pare rău, dar nu uit'
Prima reacție a fratelui Ilenei Ciuculete, după moartea lui Cornel Galeș: 'Îmi pare rău, dar nu uit'

Vestea că soțul Ilenei Ciuculete, Cornel Galeș, a murit a picat ca un trăsnet pentru familia regretatei soliste de muzică populară.

Prima reacție a fratelui Ilenei Ciuculete, după moartea lui Cornel Galeș: ‘Îmi pare rău, dar nu uit’

Aurel Ciuculete, fratele Ilenei Ciuculete, cântăreața care a murit pe 14 martie 2017, a oferit primele declarații despre moartea cumnatului său, Cornel Galeș. Bărbatul și-a pierdut viața într-un tragic accident de mașină. Fratele solistei a avut un șoc la aflarea veștii.

‘Sunt șocat. Îmi pare rău de el, de ceea ce a pățit, dar nu pot uita ce le-a făcut mamei mele, surorii mele și copiilor ei, inclusiv mie. Mie, hai, treacă-meargă, că m-am descurcat și mă mai descurc, dar lor… Dumnezeu să fie alături de el!’, a spus Aurel Ciuculete pentru Click!.

În plus, acesta a precizat că Doina Belu nu a fost nașa de cununie a lui Cornel și a Ilenei, ci o numeau așa pentru că erau foarte apropiați.

‘Mioara și Nicu Stănescu au cununat-o pe sora mea cu acest personaj, în anul 1992. Domnul Stănescu a murit la vreun an-doi după, dar nașa lor, Mioara, mai trăiește’, a mai adăugat Aurel Ciuculete.

Ileana Ciuculete a fost înmormântată la Cimitirul Străulești, pe 18 martie 2017. La vremea respectivă, Cornel Galeș, alături de mama și cei doi fii ai Ilenei Ciuculete nu s-au dezlipit o secundă de mormântul vedetei. Cornel Galeș a plâns minute în șir la căpătâiul solistei.

Cornel Galeș a murit într-un accident de mașină, pe 1 decembrie, petrecut în Spania, în localitatea Torrent, lângă Valencia.

‘Erau trei în mașină, Cornel era la volan. Nu avea centură, cineva a intrat în ei și el a murit. Am vorbit cu unul dintre cei care era în mașină, era în stare de șoc și abia înțelegeam ce spune. Ne-au dat și număr de cadavru, am rugat pe cineva care știe spaniolă să sune acolo. Cadavrul există, dar nu vor să ne dea detalii pentru că nu îi lasă legea, nu suntem rude apropiate. Dar el nu mai are pe nimeni pe lumea asta, nu știu ce să mai zic… Sper să nu fie adevărat, dar cred că este’, a povestit Doina Belu, pentru Wowbiz.ro.

citește și...