Carmen Harra a vorbit despre starea de sănătate a lui Benone Sinulescu. Nu are deloc vești bune

13.07.2021, 14:41
Carmen Harra a vorbit despre starea de sănătate a lui Benone Sinulescu. Nu are deloc vești bune
Carmen Harra a vorbit despre starea de sănătate a lui Benone Sinulescu. Nu are deloc vești bune

De aproape o săptămână, Benone Sinulescu trece prin momente dificile. Artistul se află internat în spital, iar medicii sunt rezervați în ceea ce privește șansele de supraviețuire.

Recent, Carmen Harra a comentat despre situația în care se află artistul, după ce acesta a fost găsit inconștient în propria casă. Celebra prezicătoare a dezvăluit ce se va întâmpla cu solistul pe viitor.

Benone Sinulescu se va vindeca?

Carmen Harra a spus că Benone Sinulescu este apărat de o putere divină care îl va ajuta să își trăiască în continuare viața.

„Trece printr-un moment puțin dificil al vieții lui, dar personal cred că o să treacă peste această încercare. Poate să mai dureze câteva luni, însă simt că o se să echilibreze și o să își revină. Am un sentiment pozitiv.

Calculele arată destul de bine, deci să ne rugăm pentru acest artist unicat să treacă cu bine. Are puterea, data fiind codificarea lui divină sa treacă peste aceasta încercare, are potențialul să treacă în următoarele săptămâni, 3 luni”, a declarat clarvăzătoarea Carmen Harra, în cadrul unei emisiuni TV.

Cine va moșteni toată averea lui Benone Sinulescu!

Din cauza problemelor de sănătate din ultimii ani, Benone Sinulescu decidea în 2014 să-și facă testamentul. Solistul mărturisea atunci cui va lăsa întreaga avere.

„Eu şi soţia mea avem reciprocitate… Dacă mor eu, totul îi rămâne ei… Şi drepturile de autor, casele din Bucureşti, Buzău şi de lângă Arad, banii, toată averea noastră. Şi invers… Doar că soţia mea, fiind inginer chimist, nu are drepturi de autor.

În acest sens, am făcut deja testamentul la notariat. Am preferat să fie ceva gândit din vreme. Drepturile de autor nu le vom lăsa de izbelişte. După ce niciunul dintre noi nu va mai trăi, avem nepoţi. Şi eu, şi nevastă-mea avem familii mari”, declara în 2014, Benone Sinulescu, într-un interviu pentru VIVA!

citește și...