Care este starea de sănătate a lui Benone Sinulescu după ce a fost externat!

03.08.2021, 15:21
Care este starea de sănătate a lui Benone Sinulescu după ce a fost externat!
Care este starea de sănătate a lui Benone Sinulescu după ce a fost externat!

În urmă cu aproape două săptămâni, Benone Sinulescu a fost externat din spital Județean Arad. Solistul de muzică populară s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate în ultima perioadă. 

Benone Sinulescu a ajuns pe mâinile medicilor după ce s-a simțit rău. Soția lui, Elena Sinulescu, a fost în permanență lângă el. Recent, în cadrul unui interviu, femeia a dezvăluit care este starea maestrului după ce a fost externat.

”Este una bună. E pe calea cea bună! Mănâncă singur, se plimbă prin grădină, îşi urmează tratamentul. Nu ştiu ce să zic, dar vă pot asigura că nu şi-a pierdut vocea şi că îmi cântă des prin casă. Semn că nu şi-a pierdut nici vocea, nici apetitul pentru aşa ceva! Altfel, a decis să nu vorbească cu presa o vreme. Când va decide el că totul e în regulă, va reveni asupra acestei decizii. Dar numai atunci când va fi dispus să facă asta!”, a spus soția lui Benone Sinulescu pentru Playtech.

Cine va moșteni toată averea lui Benone Sinulescu!

Din cauza problemelor de sănătate din ultimii ani, Benone Sinulescu decidea în 2014 să-și facă testamentul. Solistul mărturisea atunci cui va lăsa întreaga avere.

„Eu şi soţia mea avem reciprocitate… Dacă mor eu, totul îi rămâne ei… Şi drepturile de autor, casele din Bucureşti, Buzău şi de lângă Arad, banii, toată averea noastră. Şi invers… Doar că soţia mea, fiind inginer chimist, nu are drepturi de autor.

În acest sens, am făcut deja testamentul la notariat. Am preferat să fie ceva gândit din vreme. Drepturile de autor nu le vom lăsa de izbelişte. După ce niciunul dintre noi nu va mai trăi, avem nepoţi. Şi eu, şi nevastă-mea avem familii mari”, declara în 2014, Benone Sinulescu, într-un interviu pentru VIVA!

citește și...