Ce avere are Irina Loghin. Artista se află în topul celor mai bogați cântăreți de muzică populară

19.11.2021, 16:35

Irina Loghin (81 de ani) este una dintre artistele de muzică populară apreciate și renumite de publicul larg. Artista se mândreste cu o avere impresionantă și se află în topul celor mai bogați interpreți de muzică populară.

Îndrăgita cântăreață se află în topul celor mai înstăriți interpreți de muzică populară, alături de Maria Ciobanu și Benone Sinulescu, potrivit spynews.

Solista ajuns la vârsta de 81 de ani, timp în care a reușit să adune o avere frumușică.

Ce avere are Irina Loghin

Potrivit declarației de avere depusă în 2004, când a câștigat postul de deputat, Loghin trecuse ca proprietăți un teren intravilan de 400 de metri pătrați, o casă (dobândită în 1979, de 110 metri pătrați) a cărei valoare de impozitare era de 400.000 de euro, și o altă casă (dobândită în 1996, de 240 de metri pătrați) a cărei valoare era de 200.000 de euro.

La terminarea mandatului de deputat, în 2009, artista a specificat că deține o casă de locuit, construcție proprie, și o altă casă, cumpărată împreună cu soțul, luptătorul Ion Cernea. În plus, Loghin declarase la terminarea mandatului de parlamentar că deține trei mașini.

În 2002, artista a achiziționat o vila din Băneasa, unde s-a și mutat, iar pentru achiziționarea acesteia a vândut o altă casă și a făcut și un credit de la bancă de 100.000 de euro, returnați între timp. Vila din Băneasa a costat în total 350.000 de dolari, are două etaje, 9 camere, două băi și o bucătărie.

Venituri lunare în valoare de aproximativ 3.300 de euro și pensie specială

Cântăreața continuă să facă bani atât din cântat, cât și dintr-o afacere profitabilă, de unde câștigă, într-o singură lună, aproximativ 3.300 de euro. Irina Loghin are o firmă care gestionează activități de interpretare artistică-spectacole, care produce în medie 3.300 euro pe lună, scrie a1.ro.

Pe lângă veniturile din muzica, Irina Loghin încasează de la stat și o pensie specială.

Solista a fost deputat în perioada 2000-2004 din partea Partidului România Mare (PRM). Ulterior, îndrăgita cântăreață a apărut pe listele din Senat (2004-2008), fiind unul dintre foștii politicieni care au solicitat pensie specială în 2016.

Cântăreața primește lunar suma cuprinsă între 6.000 și 7.000 de lei. Conform g4media.ro, solista face parte din cei 768 de foști senatori și deputați care beneficiază de această sumă.

Ce tarif are artista

Potrivit artistipentrununta.ro, mirii care vor să se bucure de muzica celebrei cântăreațe trebuie să scoată din buzunar o sumă între 1200-1500 de euro.

În topul celor mai bogați interpreți de muzică populară se află și Benone Sinulescu.

Ce avere avea Benone Sinulescu

Benone Sinulescu a strâns până la vârsta de 84 de ani o avere impresionantă. Artistul şi-a făcut testamentul încă din 2014. Nea Beni deține mai multe case, cumpărate din banii câștigați în cei peste 65 de ani de carieră.

Artistul deține mai multe case pe care le-a cumpărat. Artistul are o proprietate în zona Panduri, aproape de Hotel Marriott, achiziționată înainte de a pleca din Capitala. De asemenea, acesta mai deținea câteva garsoniere, pe care le închiria în mod regulat.

Benone Sinulescu şi-a reparat şi conservat casa părintească din comuna Siriu, judeţul Buzău Mai mult decât atât, solisul a achiziționat și în Arad o vilă cu două etaje și cu mai multe camere.

Artistul obișnuia să glumească despre averea strânsă, comparându-se cu Adrian Năstase.

“Mi se spune Nea Beni, şapte case, mai tare ca Adrian Năstase. Așa se lăuda el, prietenilor, la petreceri!”, au declarat apropiații marelui cântăreț de muzică populară, pentru impact.ro

Citește și: Adevărul despre povestea de iubire secretă, din timpul comunismului, dintre Benone Sinulescu și Irina Loghin: “Dacă a fost ascunsă, așa să rămână”

citește și...