Inna, despre lipsurile de dinainte de a deveni faimoasă. ”Nu îmi permiteam multe dintre lucrurile de care astăzi mă pot bucura”

15.12.2020, 13:15
Inna, despre lipsurile de dinainte de a deveni faimoasă. ”Nu îmi permiteam multe dintre lucrurile de care astăzi mă pot bucura”
Inna, despre lipsurile de dinainte de a deveni faimoasă. ”Nu îmi permiteam multe dintre lucrurile de care astăzi mă pot bucura”

Inna a făcut declarații legate de viața și cariera sa. Artista a povestit și despre cum era viața sa înainte de a cunoaște celebritatea.

Inna a fost întrebată, în cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru okmagazine.ro dacă s-a confruntat vreodată cu lipsurile financiare înainte de a cunoaște celebritatea. ”Nu neapărat lipsuri, dar cu siguranţă nu îmi permiteam multe dintre lucrurile de care astăzi mă pot bucura. Multe situaţii au fost dificile, dar m-au făcut mai ambiţioasă, mai perseverentă şi mai dornică să mă autodepăşesc. Toţi banii pe care i-am făcut din muzică au fost reinvestiţi în muzică”, a mărturisit artista.

Vedeta a afirmat că i-a plăcut de mică să fie în centrul atenției și susținea concerte pentru prietenii și vecinii de la bloc. ”Am avut o adolescenţă frumoasă, cu multe experienţe frumoase, cu prietenii care s-au păstrat şi până în ziua de astăzi şi cu multă muzică. Eram foarte energică, băieţoasă, nu stăteam locului o clipă. Dădeam concerte prietenilor şi vecinilor la bloc. Îmi plăcea să fiu în centrul atenţiei de mică”, a mai spus Inna.

Inna, despre întâmplările inedite din turnee

Inna a explicat că la un moment dat i-au fost pierdute bagajele, astfel că a fost nevoită să improvizeze ținuta pentru show-ul la care urma să cânte.

”În general în turneu, deşi este obositor, ne şi distrăm foarte mult şi avem tot felul de situaţii, şi funny, dar şi dificile. Odată, ne-au fost pierdute bagajele şi nu am reuşit să rezolvăm problema până la concert, aşa că a trebuit să improvizez ţinuta de scenă. De când s-a întâmplat acest lucru, mereu am în bagajul de mână esenţialul pentru show!”, a dezvăluit vedeta.

Artista a vorbit și despre artiștii internaționali pe care i-a cunoscut de-a lungul anilor. ”Într-adevăr, am avut ocazia să cunosc mulţi artişti internaţionali, pe care o lume întreagă îi admiră. Jay-Z mi se pare un artist şi un om extraordinar, la fel şi Miguel, Will I Am sau Sean Paul, Pitbull, J Balvin. Nu m-a dezamăgit niciun artist din cei pe care i-am cunoscut. Sunt oameni extraordinary, care şi-au construit cariere uriaşe şi s-au menţinut la un super nivel, ceea ce nu e deloc uşor”, a mai spus ea.

citește și...