Ce avere are Cristian Țânțăreanu. ”Nu am fost niciodată printre cei mai bogați”

02.06.2021, 15:24
Ce avere are Cristian Țânțăreanu. ”Nu am fost niciodată printre cei mai bogați”
Ce avere are Cristian Țânțăreanu. ”Nu am fost niciodată printre cei mai bogați”

Omul de afaceri Cristian Țânțăreanu a vorbit despre averea familiei sale la o emisiune de televiziune.

Cristian Țânțăreanu a fost invitat la emisiunea pe care Denise Rifai o moderează la postul de televiziune Kanal D.  Printre altele, omul de afaceri a voirbit despre averea pe care o deține.

“Eu pot să spun averea familiei. Cred eu… 20-30 de milioane de euro. Ținând cont că SPA-ul este vreo 6, 7 milioane, în lucrarea asta am băgat 6 milioane, case, terenuri, cred eu că sunt… nu ai de unde să știi. Nu am fost niciodată printre cei mai bogați, dar mie îmi ajunge. În topurile astea… era un top după notorietate. Acum, orice primar care își îngroapă tablourile prin cimitire dă o semnătură și cere 50 de milioane, este de 3 ori mai bogat sau de 5 ori ma bogat și el are banii ascunși, la mine sunt la vedere. ANAF-ul, asta e una dintre marile mele probleme. Nu am trecut averea, averea era pe numele firmei. Sunt niște criminali, ANAF-ul. Mi-au terorizat viața”, a spus acesta, potrivit kanald.ro.

Cristian Țânțăreanu și-a făcut testamentul

Cristian Țânțăreanu a decis să-și facă testamentul după ce s-a confruntat cu mari probleme de sănătate. „Am făcut testamentul pe vremea când eram bolnav, le-am împărțit averea tuturor. Acum sunt un om sărac, nu mai am niciun ban. Ce am avut eu, le-am împărțit lor. Cancerul ăla vrei să spui că e problemă? Atunci mi-am aranjat testamentul ca să nu se omoare ăştia între ei, crezând că mă duc”, a spus, la un moment dat, Cristian Țânțăreanu, potrivit Antena Stars.

În urmă cu câțiva ani, omul de afaceri Cristian Țânțăreanu s-a luptat cu cancerul. El explica cum a reușit să învingă boala.

“Nu am ţinut regim, am urmat procedurile. După operaţie am mers la control timp de 5 ani. O dată la 3 luni, o dată la 6 luni, după o dată pe an. Acum sunt bine mersi, o luăm de la început!”, mărturisea Cristian Țânțăreanu.

citește și...