Ce avere are Bianca Drăgușanu. Blondina și-a achiziționat un apartament de lux în Emiratele Arabe. ”Sunt prea șmecheră și îmi permit”

29.04.2022, 17:49
Ce avere are Bianca Drăgușanu. Blondina și-a achiziționat un apartament de lux în Emiratele Arabe. ”Sunt prea șmecheră și îmi permit”
Bianca Drăgușanu nu ar participa sub nicio formă la ”Survivor România”. ”Nici pe 100.000 euro pe zi nu aș merge”

Bianca Drăgușanu investește în Dubai. Blondina a anunțat recent că și-a achiziționat un apartament de lux în Emiratele Arabe. Vedeta a făcut primele declarații, după ce s-a zvonit că fostul iubit, Gabi Bădălău, i-ar fi cumpărat proprietatea. Blondina a dezvăluit ce avere deține.

Bianca Drăgușanu a decis să treacă peste despărțirea de Gabi Bădălău, investind într-o proprietate de lux din Dubai. Blondina a mărturisit că a luat decizia într-un moment de supărare. Vedeta spune că banii nu au dezamăgit-o niciodată, în schimb, bărbații au făcut-o.

Blondina povestea acum câteva luni că are de gând să se mute acolo cu Sofia, fiica ei și a lui Victor Slav, dar și cu mama să.

Bianca Drăgușanu și-a cumpărat un apartament de lux în Dubai

„M-am enervat foarte tare, la vreo trei zile și de nervi mi-am cumpărat un apartament în Dubai. Bărbații mereu m-au dezamăgit, banii – niciodată. Nu vă mai concentrați pe persoane, că persoanele vă dezamăgesc”, a declarat Bianca Drăgușanu în emisiunea „Teo Show”.

În urmă declarațiilor făcute de Bianca Drăgușanu, au apărut zvonuri potrivit cărora Gabi Bădălău a ajutat-o să își cumpere apartamentul. Blondina a negat vehement și a declarat că toate proprietățile care sunt pe numele ei sunt cumpărate din banii ei. Mai mult, diva a menționat că nu a apelat niciodată la rate bancare.

Ce avere are Bianca Drăgușanu

Cu această ocazie, fosta prezentatoare TV a dezvăluit ce avere are. Bianca deține un apartament în București, unul în Dubai și o mașînă.

„Nu există așa ceva! El (n.r. – Gabi Bădălău) a aflat din ziar și din presă, chiar ieri, când eu am făcut această afirmație. Toate bunurile pe care le am eu până în momentul de față, mașină, apartamentul din București și apartamentul din Dubai sunt pe numele meu și sunt cumpărate de mine. Nu sunt cumpărate în rate, eu nu am cumpărat nimic în rate, niciodată în viața mea, până acum.

Nu am rate la nimic, îmi aparțin în totalitate, sunt unic proprietar și nu există varianta ca cineva să-mi fi cumpărat ceva vreodată și să-mi plătească mie rate, vreodată. Nu, pentru că sunt prea șmecheră și îmi permit și n-am muncit degeaba toți anii aceștia. Mă bucur că m-ați sunat să lămurim, pentru că nu este deloc plăcut să-și atribuie niște funcții anumite persoane care nu au legătură cu proprietățile mele. Eu am fost surprinsă cu Mircea Brânzei atunci când am semnat contractul”, a declarat ieri Bianca Drăgușanu la Antena Stars, conform spynews.ro.

citește și...