Ce avere are Andreea Bănică și soțul ei. Artista este una dintre cele mai bogate cântărețe din România

26.11.2021, 18:43

Andreea Bănică este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Cântăreața are o carieră de succes, dar și o avere impresionantă.

Artista și soțul ei, Lucian Mitrea, au și un stil de viață destul de costisitor, ceea ce arată faptul că au o avere considerabilă.

Andreea Bănică este una dintre cele mai bogate cântărețe din România, cu o avere estimată la peste 5 milioane de euro. Însă, nu doar veniturile artistei asigură un trai costisitor, ci și cele ale soțului.

Soțul artistei, unul dintre cei mai importanți dezvoltatori imobiliari din județul Ilfov

Andreea Bănică și Lucian Mitrea s-au căsătorit în urmă cu mai bine de 12 ani, fiind unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz.

Anul acesta, Lucian Mitrea a declarat că îi merge foarte bine, chiar și în pandemie, și că a investit milioane de euro în imobiliare.

Lucian Mitrea este unul dintre cei mai importanți dezvoltatori imobiliari din județul Ilfov, potrivit Libertatea.

Lucian Mitrea: „Acum îmi merge foarte bine, chiar și în perioada aceasta”

Soțul Andreei Bănică a construit trei blocuri, la granița dintre orașul Pantelimon și comuna Cernica, în fiecare se află 100 de apartamente.

„Am început totul prin anul 2012, am cumpărat un teren, ca să ne facem o vilă, apoi lângă teren s-a ridicat un bloc și nu am mai făcut casa. Cel care făcea asta era prietenul meu, mi-a dat proiectul și am construit și eu un bloc pe terenul unde trebuia să îmi fac casa și de aici am început să investesc în alte terenuri, în alte construcții.

Acum îmi merge foarte bine, chiar și în perioada aceasta. Întotdeauna a mers bine, indiferent că a fost criză financiară. E o afacere profitabilă”, a declarat Lucian pentru playtech.ro.

Andreea Bănică și soțul ei, Lucian Mitrea, au o firmă – VIP Booking SRL – , care este specializată în activităţi de interpretare artistică. Societatea Vip Booking SRL a fost înființată în anul 2015 și este localizată în localitatea Pantelimon, șoseaua Cernica.

În 2020, societatea a înregistrat datorii de 4.070.041 lei, profit de 17.021 lei și o cifră de afaceri de 737.812 lei.

Din ce câștigă bani artista în pandemie

„Sunt foarte bine în online, muncesc foarte mult, am o comunitate care trebuie susținută. Ca influencer da, îmi merge foarte bine. Concerte nu a avut mai nimeni, decât foarte rar. Nu am auzit pe nimeni să aibă programat ceva de Revelion. Stăm toți și suportăm ce se întâmplă în această perioadă. Eu am suferit enorm din cauza faptului că am fost obișnuită o viață să fac asta, e munca, meseria mea. E foarte greu să nu urci pe scenă, să faci alte lucruri. Ultimul concert l-am avut prin vară, și primul la fel, atunci când s-a dat drumul au fost câteva. Dar doar atât”, a mai spus Andreea Bănică.

Andreea Bănică încasa, înainte de pandemie, de la 2.500 de euro în sus la un concert.

În ceea ce privește proprietățile deținute, cei doi detin mai multe proprietăți în Eforie Sud, două case în Pantelimon, un imobil în Herăstrău, altul în Primăverii, un penthouse în Bucureşti. Artista a fost surprinsă anul acesta la cumpărături cu un bolid de lux, un BMW X6.

Cum și-a câștigat artista primii bani

”Vindeam buchete de flori, garofițe și mușețel. Aveam talent la aranjamente florale de mică. Și corcodușe vindeam.

Lângă calea ferată stăteam și vindeam. Dacă nu eram artist, aș fi devenit cu siguranță stewardesă. Îmi place mult această meserie. Nu sunt fan zburat cu avionul, dar mi-ar fi plăcut”, a spus Andrea Bănică, în cadrul emisiunii ”La cină, cu Ionela Năstase și Adi Hădean”, la Digi 24.

 

citește și...