Andreea Bănică, experiență șocantă în Egipt: „Mai avea puțin și-mi băga mâna la sutien. Ne-au separat, femeile de bărbați”

02.11.2021, 14:17
Andreea Bănică, experiență șocantă în Egipt: „Mai avea puțin și-mi băga mâna la sutien. Ne-au separat, femeile de bărbați”
Andreea Bănică, experiență șocantă în Egipt: „Mai avea puțin și-mi băga mâna la sutien. Ne-au separat, femeile de bărbați”. Foto: Instagram

Andreea Bănică s-a întors recent în țară, după ce a petrecut o scurtă vacanță în Egipt. Întreaga experiență, petrecută în aeroport, a fost una care i-a lăsat un gust extrem de amar. „O experiență șocantă. Nu cred că mă voi mai întoarce în Egipt”.

Artista spune că a așteptat ore în șir să se îmbarce în avion, iar tratamentul oferit de către agenții de securitate a fost unul SF”. „Nu știu ce controlau”; „Ne-au separat, femeile de bărbați”; „Ne-au descălțat, am mers în picioarele  goale. Îmbulzeală…ca coile. Fix așa”, sunt câteva dintre comentariile oferite pe Instagram de artistă.

„Pe lângă faptul că ne-au controlat de trei ori bagajele imense, ne-au controlat din cap până în picioare. Aveam bijuteriile la mână, au spus că dacă nu le dau jos, nu pot să trec. Am spus: „Nu am cum să le dau jos, că ar însemna să țin toată coada asta, până dau eu toate bijuteriile jos”. Eu merg cu brățări la mână, sunt de acord să mă controlezi. Dacă piuie mașinăria, controlează-mă din cap până în picioare. (…) M-a controlat, m-a pus să ridic picioarele pe sus, mai avea puțin și-mi băga mâna la sutien”, le-a povestit Andreea Bănică urmăritorilor ei de pe Instagram.

„Nu cred că mă voi mai întoarce în Egipt”, spune artista

Andreea Bănică spune că agenți de securitate au separat femeile de bărbați.

„Ne călcam în picioare, îmbulzeală, dădeam din coate. Ne-au separat, femeile de bărbați. Dacă vedeați cum dădeau rusoaicele din coate și cum se agitau, voiau să ajungă primele … (…) A fost ceva SF, eu nu am pățit în viața mea așa ceva. Am stat vreo 4 ore în aeroport, eram terminați. Experiența asta de pe aeroport a fost șocantă, nu cred că mă voi mai întoarce în Egipt”, a mai povestit, revoltată, artista.

Andreea Bănică a mai adăugat că nu a putut să cumpere hrană copiilor, în avion, în timp ce stewarzii își încălzeau mâncarea.

„Nu puteam să cumpărăm mâncare copiilor”

„Ne-au descălțat, am mers în picioarele goale. Îmbulzeală…ca coile. Fix așa. (…). Am călătorit în foarte multe țări civilizate, chiar și în Israel. De fiecare dată, a fost același control atent și riguros. Dar nu așa! Nu există distanțare socială. (…) Nu știu ce controlau. (…)

Nu am avut timp să cumpărăm ceva de mâncare pentru copii. În avion, nu puteam să cumpărăm contra cost mâncare copiilor. Pe de altă parte, stewarzii mai și încălzeau mâncare, mirosea în avion. Săracii copii! Vă dați seama?!”

 

citește și...