Ce au pățit Deea și Dinu Maxer înainte de vacanța din Turcia. ”M-a sunat DSP-ul să-mi spună că am Covid”

16.06.2021, 15:47
Ce au pățit Deea și Dinu Maxer înainte de vacanța din Turcia. ”M-a sunat DSP-ul să-mi spună că am Covid”
Ce au pățit Deea și Dinu Maxer înainte de vacanța din Turcia. ”M-a sunat DSP-ul să-mi spună că am Covid”

Deea Maxer a povestit prin ce a trecut înainte de plecarea în vacanță în Turcia, alături de familia sa.

Deea și Dinu Maxer au avut parte de un incident înainte de a pleca în vacanță în Antalya, Turcia. Cu câteva ore îainte de zbor, Deea Maxer a primit un apel de la DSP prin care a fost anunțată că e depistată pozitiv cu Covid-19. ”Eu am făcut testul Covid și de la laborator mi-au dat rezultatul negativ. Apoi, m-a sunat DSP-ul să-mi spună că am Covid! Noroc că s-a dat un telefon să putem compara cât mai repede, problema se rezolva, dar eu la 7 aveam avion. Cei de la DSP m-au pus să le dau mail-ul cu rezultatul, au comparat, iar laboratorul și-a cerut scuze că a fost o eroare”, a explicat Deea Maxer la Antena Stars.


“Am creat amintiri minunate. Prima vacanță în patru peste hotare! A fost o vacanță mutată și răsmutată. Amânată vreun an și jumătate, din cauza restricțiilor de călătorie. Însă totul se întâmplă cu un scop, la timpul potrivit! Am așteptat mult să plecăm în această vacanță în formula de 4! Ne-am bucurat de toate momentele petrecute împreună. Am reușit să ne și relaxăm în vacanță cu doi copii. Ne-am dat prin toboganele acvatice cu Andreas, ne-am distrat, i-am filmat și un videoclip pentru noua lui piesă, ”Vacanța la mare”. Iar Maysa s-a adaptat foarte bine la 1 an și 8 luni, cu programul de masă, somn și joacă. A fost minunat”, a povestit Deea Maxer pentru click.ro.

Deea și Dinu Maxer, împreună de 16 ani

 

Deea Maxer este căsătorită de foarte mulți ani cu muzicianul Dinu Maxer. Cuplul are doi copii, un băiat și o fetiță, Andreas și Maysa.  Deea și Dinu Maxer formează un cuplu de 16 ani, iar de 13 sunt căsătoriți.

Deea Maxer a mărturisit că ea și Dinu se iubesc la fel ca în prima zi și că cel mai important lucru din relația lor este că își sunt fideli unul altuia.

“Sunt cu Dinu de 16 ani și suntem căsătoriți de 13. Întotdeauna am fost romantici, nu numai de Valentine’s Day sau de Dragobete. Dinu obișnuiește să îmi lase bilețele prin casă în care îmi declara dragostea. Iar eu, că să îl răsfăț, îi gătesc ceva bun cu care să îl surprind. Cea mai frumoasă declarație de dragoste este că ne suntem fideli, reciproc, de 16 ani. Suntem mai îndrăgostiți că în prima zi. Ne purtăm ca doi adolescenți care se iubesc nebunește, dar se și ceartă și se tachinează”, a declarat Deea Maxer într-un interviu recent.

citește și...