Ce au pățit Adda și soțul ei în vacanța petrecută cu chef Cătălin Scărlătescu în Grecia. ”Cea mai înfricoșătoare experiență din viața noastră”

22.05.2021, 14:59
Ce au pățit Adda și soțul ei în vacanța petrecută cu chef Cătălin Scărlătescu în Grecia. ”Cea mai înfricoșătoare experiență din viața noastră”
Ce au pățit Adda și soțul ei în vacanța petrecută cu chef Cătălin Scărlătescu în Grecia. ”Cea mai înfricoșătoare experiență din viața noastră”

Cântăreața Adda și partenerul ei de viață, Cătălin Rizea, au trecut printr-o experiență neplăcută în vacanța petrecută în Grecia în compania lui chef Cătălin Scărlătescu.

Adda și soțul ei, Cătălin Rizea, au decis să își petreacă vacanța în Grecia, alături de chef Cătălin Scărlătescu, unul dintre cei trei jurați de la emisiunea ”Chefi la cuțite”.

Cântăreața și paretenerul ei de viață au trecut printr-o experiență înfricoșșătoare după ce au fost prinși de o furtună pe mare. Despre experințe trăită a povesti Adda pe contul său de pe o rețea de socializare.

Ce au pățit Adda și soțul ei în vacanța petrecută cu chef Cătălin Scărlătescu în Grecia.  ”Am plâns și mi-am spus toate rugăciunile”

Adda și partenerul ei de viață au trecut printr-o experiență pe care nu o vor uita prea curând.

”Inainte si dupa jihad. Aseara am ancorat intr-un golf dragut, dupa un drum putin agitat pe mare.La cateva minute dupa ce ne-am pus sa mancam, marea a inceput sa se agite raaau si sa bata tare vantul. Cel mai safe a fost sa plecam de acolo pentru ca nu e bine sa ramai ancorat intre stanci cand vremea nu e ok (cunoscatorii stiu asta). Asa ca am plecat.Ne astepta un drum de 4 ore (teoretic). Dar a durat de la 11:30 pana la 6:30 dimineata.Am avut parte de cea mai infricosatoare experienta din viata noastra. FURTUNA pe mare. Pentru cunoscatori- 35 de noduri vant frontal,timp de 7 ore si valuri de 2/3 m.Barca trosnea din toate incheieturile, ne izbeam de pereti, nu puteam merge normal pentru ca ajungeam pe jos? zici ca bausem tot alcoolul din lume.Imaginati-va cele mai urate serpentine + cele mai urate turbulente si inmultiti totul cu 10000.A inceput sa intre apa prin hublourile securizate, puntea era inundata.La fel si spatele. Barca de salvare era in moarte clinica?.Unii dintre noi au scapat de toata mancarea buna din stomac, altii (printre care si eu) stateau cu punga in mana.?”, a povestit Adda.

”Eu evident ca am plans si mi-am spus toate rugaciunile. Mi-am amintit de toti sfintii, arhanghelii, fratii si verisorii lor. Inclusiv de gasca lor de prieteni.? Colac peste pupaza, s-a defectat din cauza vremii dispozitivul care ne arata directia. Iar skipperul nostru,Cristi a fost nevoit sa se uite pe telefon pe gps ca sa vada pe unde sa mergem pentru ca trebuia sa viram la dreapta spre continent si urma o insula mica pe care trebuia sa o ocolim.?A inceput sa sune statia. Auzeam rusi care spuneam SOS. Efectiv era apocalipsa. Skiperul nostru a fost erou, jur! Era ud din cap pana in picioare si venea mereu sa imi puna mana rece pe frunte si sa ma linisteasca pentru ca eram cea mai panicata de acolo.? Asa ca ii multumesc pentru ca a fost genial.Si lui Mari❤️care nu are insta. A avut grija de noi TOTI. A stat treaza pe pozitie si ne-a ajutat sa trecem peste. Cata era saracu cu capul in punga?Eu ma rugam cu punga in mana. Scarlatescu radea si dansa?pentru ca el a trait lucruri mai rele pe mare. Insa pentru noi a fost f…..g botezul!O vacanta cu de toate!N-o s-o uitam.A2a poza a fost facuta imediat dupa?”, a completat artista.

 

 

citește și...