Adda, dezamăgită de ce a luat soțul ei. ”Cred că le-a cumpărat de la standul de depresie”

11.12.2020, 10:47
Adda, dezamăgită de ce a luat soțul ei. ”Cred că le-a cumpărat de la standul de depresie”
Adda, dezamăgită de ce a luat soțul ei. ”Cred că le-a cumpărat de la standul de depresie”

Cântăreața Adda a avut o reacție categorică după ce partenerul ei de viață a cumpărat ceva care nu a fost pe placul ei.

Adda este foare încântată de faptul că numărul ei de urmăritori pe rețelele de socializare a crescut. Vedeta a ținut să celebreze momentul. Partenerul ei de viață, Cătălin Rizea, s-a oferit să cumpere baloane, însă acestea nu au fost deloc pe placul cântăreței.

”Pentru ca ne-am adunat 700.000 de prieteni aici pe instagram, am zis sa fac o poza draguta, de fetite. Domnul husband chef, s-a oferit sa imi cumpere baloane. Pe principiul – Am vorbit,am rezolvat dar nu se poate, m-am trezit cu 3 baloane flescaite si deosebit de urate. Cred ca le-a cumparat de la standul de depresie. Trebuiau umplute cu heliu ca sa STEA! Asa ca am improvizat… da swipe left! ?‍♀️??? Ps: va multumesc pentru ❤️Ps2: iubire, te omor!”, a comentat Adda în mediul online.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ADDA (@addabaladda)

Adda a participat cu soțul ei la ”Asia Express”

Adda este căsătorită cu Cătălin Rizea, împreună cu care are un copil. Adda și partenerul ei de viață au participat în cel de-al treilea sezon al emisiunii ”Asia Express”, de la Antena 1, fiind una dintre cele mai controversate echipe din competiție.

”Eu sunt puternică atunci când e vorba despre carieră, familie, experienţe de viaţă. Acolo a fost cu totul altceva. Din punct de vedere fizic, a fost infernal, pentru că nu sunt o fire sportivă. Au fost probe extrem de grele, de exemplu, să mergi pe Marea Chinei cu caiacul pe furtună, fulgere şi tunete.

Am vrut să renunţ de câteva ori, dar Cătălin m-a ajutat şi m-a motivat mult. Am fost cea mai încercată echipă. Nu ne-am odihnit deloc. Suntem singura echipă care nu a avut imunitate. Am jucat aproape toate amuletele şi aproape toate cursele pentru ultima șansă. Aşa că am cedat”, a povestit Adda.

citește și...