Ce așteptări are Doinița Oancea de la bărbatul de lângă ea. ”Cred că fiecare cuplu în parte are un limbaj comun al iubirii”

23.02.2022, 16:48
Ce așteptări are Doinița Oancea de la bărbatul de lângă ea. ”Cred că fiecare cuplu în parte are un limbaj comun al iubirii”

Actrița Doinița Oancea în vârstă de 39 de ani, a dezvăluit, la o emisiune de televiziune de la postul de televizune Pro TV, cum și-ar dori să fie bărbatul de lângă ea. ”Cred că fiecare cuplu în parte are un limbaj comun al iubirii. (…) Pe mine trebuie să mă și iei în brațe, să mă pupi, să-mi spui că mă iubești și să îmi dai multă atenție”, a afirmat vedeta.

Donița Oancea a  fost prezentă în platoul emisiunii ”Vorbește lumea”, de la Pro TV, unde a făcut numeroase declarații. Vedeta a vorbit despre relațiile de cuplu și a explicat cum și-ar dori să fe bărbatul de lângă ea.  “Nu sunt cea mai romantică persoană din Univers, dar, da, îmi place să fiu așa. Și de la partenerul meu aștept să fie romantic, dar nu siroposul acela chiar dulce. Uite, de pildă de Dragobete mi-ar plăcea să primesc un buchet de flori, să-mi spună că mă iubește, deși declarația asta simplă ar trebui să mi-o zică în fiecare zi, nu doar de Dragobete sau Valentine’s Day, a spus Doinița Oancea.

”Cred că fiecare cuplu în parte are un limbaj comun al iubirii. (…) Pe mine trebuie să mă și iei în brațe, să mă pupi, să-mi spui că mă iubești și să îmi dai multă atenție. Îmi plac și cadourile, dar nu contează neapărat ce primesc. Poate fi chiar și un servețel făcut floricică”, a ma spus actrița.

Ce așteptări are Doinița Oancea de la bărbatul de lângă ea. ” E foarte important, de asemenea, să vorbim aceeași limbă”

Despre cum ar trebu să fie bărbatul ideal, Doinița Oancea a spus: “Sincer, în primul rând și afectuos. E foarte important, de asemenea, să vorbim aceeași limbă. (…) Partenerul trebuie să acorde multă atenție partenerei și invers. Relația este un organism viu care rezistă dacă e alimentat de ambii parteneri”.

Doinița Oancea a mărturisit că, de-a lungul anilor, s-a schimbat și a învâțat să nu mai fie vulcanică într-o relație: “Îmi reproșez faptul că poate nu am dat suficientă atenție unei relații din trecut pentru că am crezut că aceasta o să meargă de la sine. E important ca ambii parteneri să fie implicați în relație. Mulți dintre noi au senzația că acea iubire poate ține o veșnicie. Dar nu e chiar așa. Trebuie să și muncim un pic pentru relație. Acestea sunt lucruri pe care mulți oameni nu le știu și pe care ar trebui să le învețe. Eu m-am schimbat de-a lungul timpului și într-o relație evit să mai fiu vulcanică. Înainte reacționam la orice. Acum sunt mai atentă la ce vrea să spună omul respectiv”.