Ce are de gând să facă Florin Călinescu după ce și-a dat demisia de la PRO TV

20.07.2021, 13:52
Ce are de gând să facă Florin Călinescu după ce și-a dat demisia de la PRO TV
Ce are de gând să facă Florin Călinescu după ce și-a dat demisia de la PRO TV

Zilele trecute, Florin Călinescu a anunțat că și-a dat demisia de la PRO TV. El nu va mai apărea la emisiunea „Românii au talent”, acolo unde era jurat de ani buni. Este a doua oară când actorul decide să se despartă de postul din Pache Protopopescu. 

Anunțul a fost făcut chiar de Florin Călinescu, pe contul său de socializare, duminică (18 iulie). Recent, actorul a făcut și primele declarații despre plecarea sa, la noua televiziune a lui Adrian Sârbu, Aleph News.

Florin Călinescu și-a dat demisia de la PRO TV

Florin Călinescu a negat că ar fi plecat din cauza negocierilor financiare.

“Fiecare parte spune ceea ce consideră că trebuie să spună. Eu am negociat doar acum cinci ani și nu este vorba despre o negociere fianciară niciodată. Banii, pentru mine, din meseria asta au fost o consecință atunci când Adrian Sârbu a venit cu ideea construirii acestei televiziuni. Am zis că e tralala și cu asta basta. Mi-a zis să vin dimineața la 07:00, că îmi pune un microfon în față și o lumină și mi-a zis să fac ceea ce știu eu cel mai bine, adică să vorbesc.

Părea o aventură atunci, cred că ține de orice se face la un moment dat și se poate construi sau se poate altera. Nu mai este valabil sloganul de acum 20 de ani. Nu mai este nici pe departe ceea ce domnul Sârbu a realizat, pentru că lucrurile atunci aveau o emoție, aveau o particularitate, o energie care începea cu creație, în primul rând adresată poporului nostru, generațiilor tinere care azi sunt mature. Noi aveam tot timpul grijă să preluăm generațiile în fiecare an. Azi putem să vorbim despre un canal de filme cu ceva publicitate. Spiritul Pro nu mai există”, a spus Florin Călinescu, la Aleph News.

Florin Călinescu a furnizat și bomba momentului! Actorul are în vedere deja un alt proiect de televiziune și ar vrea să se întoarcă la politică.

“Chiar de două ori am plecat de la ProTV. Dacă am plecat atunci când era bunul meu prieten, Adrian Sârbu, vă dați seama că acum nu mai există niciun considerent de natura celor de atunci: prietenie de o viață, muncă făcută împreună. Tot ce am făcut atunci și acum am făcut-o pentru public? Chiar și mie mi se pare că atunci politica era într-o perioadă romantică, azi ar trebui tratată cu prioritate într-un talk show politic de satiră și mă bate gândul să fac acest lucru. Dacă mai fac această meserie, ar trebui să mă întorc la ceea ce m-a consacrat cu adevărat, satira politică”, a mai spus Călinescu.

citește și...