Ce are de gând să facă Bianca de la ‘Puterea dragostei’ după terminarea emisiunii

11.07.2020, 17:16
Ce are de gând să facă Bianca de la 'Puterea dragostei' după terminarea emisiunii

Bianca de la ‘Puterea dragostei’ a dezvăluit ce are de gând să facă după ce emisiunea de la Kanal D se va încheia. Cu toate că nu mai formează un cuplu cu Livian, brunetă încă speră că tânărul o va ierta și se vor împăca.

Bianca de la ‘Puterea dragostei’ a mărturisit că are în plan să se mute la Cluj, alături de Livian. Fiul lui Nelson Mondialu a postat un vlog în care discuta cu Bianca despre ce vor face când vor ieși din casă.

Bianca de la ‘Puterea dragostei’ se împacă cu Livian?

Livian: Încet, încet se termină toate. Bianca Comănici Maria, ce faci după?

Bianca: Ți-am spus ce fac. O să mă mut la Cluj. Fără caterincă, mă ajuți când ajung la Cluj?

Livian: Cu tot ce ai nevoie! Îți dau mașină cu șofer! Dar ce faci tu, că eu după o lună mă mut la București?

Bianca: Dar nici eu nu mă mut imediat la Cluj. Am niște treburi vreo trei săptămâni și nu vin la Cluj. Eu o lună am treabă, recunosc

Livian: Dacă în luna aia îți găsești pe cineva și-l iei la Cluj?

Bianca: N-am pe cine să găsesc. Eu sunt îndrăgostită de tine și ai dovada aici. O să te convingi

Bianca de la ‘Puterea dragostei’ a specificat în repetate rânduri că nu vrea să renunțe la Livian și va face orice pentru a-l recuceri. Mai mult de atât, bruneta a publica pe rețelele de socializare un mesaj de dragoste pentru Livian.

‘Un an de zile de cand esti in inima mea. M-ai dus prin toate starile. M-ai facut sa tresar de fiecare data cand te-ai apropiat de mine. M-ai facut sa rad din prima zi cand te-am cunoscut. Esti o parte din inima mea de un an de zile. Pe zi ce trece mi-ai aratat ce inseamna cu adevarat iubirea, respectul si dorinta. Nu exista nimeni care sa te poata inlocui vreodata. Te iubesc!’, a scris Bianca Comănici pe Instagram.

Tatăl lui Livian nu o dorește în familia lor

Deși Bianca și Livian încă se mai iubesc, tatăl tânărului, Nelson, a declarat că nu este de acord cu relația lor și a nu a pierdut ocazia în a o jigni mereu pe concurenta de la ‘Puterea dragostei’.

‘Când am fost acolo, la emisiune, și m-am întâlnit cu ea… Vă jur că mirosea a hormoni. Eu îi zic să-și vadă de treabă. Nu are o șansă în familia asta. Nu are șanse. Nu vorbesc în ură și dușmănie, vorbesc la nervi.

Nu ai tu cum să-l scoți nasol pe copilul meu. Publicul care e deștept o să înțeleagă. Ea e mai deșteaptă ca mine în anumite puncte. Ea a fost cu prea mulți de acolo și acum dă vina pe băiatul meu, nu ai cum să faci asta. Eu i-am dat o șansă, i-am zis că-i aștept acasă, dar nu mai am cum să stau la masă cu ea după tot ce a făcut’, a declarat Nelson Mondialu pe vlog.

Bianca Comănici a câștigat primul sezon de la ‘Puterea dragostei’, dar a decis să rămână și în sezonul 2.