Ce are de gând să facă Bianca de la ‘Puterea dragostei’ după terminarea emisiunii

11.07.2020, 17:16
Ce are de gând să facă Bianca de la 'Puterea dragostei' după terminarea emisiunii
Ce are de gând să facă Bianca de la 'Puterea dragostei' după terminarea emisiunii

Bianca de la ‘Puterea dragostei’ a dezvăluit ce are de gând să facă după ce emisiunea de la Kanal D se va încheia. Cu toate că nu mai formează un cuplu cu Livian, brunetă încă speră că tânărul o va ierta și se vor împăca.

Bianca de la ‘Puterea dragostei’ a mărturisit că are în plan să se mute la Cluj, alături de Livian. Fiul lui Nelson Mondialu a postat un vlog în care discuta cu Bianca despre ce vor face când vor ieși din casă.

Bianca de la ‘Puterea dragostei’ se împacă cu Livian?

Livian: Încet, încet se termină toate. Bianca Comănici Maria, ce faci după?

Bianca: Ți-am spus ce fac. O să mă mut la Cluj. Fără caterincă, mă ajuți când ajung la Cluj?

Livian: Cu tot ce ai nevoie! Îți dau mașină cu șofer! Dar ce faci tu, că eu după o lună mă mut la București?

Bianca: Dar nici eu nu mă mut imediat la Cluj. Am niște treburi vreo trei săptămâni și nu vin la Cluj. Eu o lună am treabă, recunosc

Livian: Dacă în luna aia îți găsești pe cineva și-l iei la Cluj?

Bianca: N-am pe cine să găsesc. Eu sunt îndrăgostită de tine și ai dovada aici. O să te convingi

Bianca de la ‘Puterea dragostei’ a specificat în repetate rânduri că nu vrea să renunțe la Livian și va face orice pentru a-l recuceri. Mai mult de atât, bruneta a publica pe rețelele de socializare un mesaj de dragoste pentru Livian.

‘Un an de zile de cand esti in inima mea. M-ai dus prin toate starile. M-ai facut sa tresar de fiecare data cand te-ai apropiat de mine. M-ai facut sa rad din prima zi cand te-am cunoscut. Esti o parte din inima mea de un an de zile. Pe zi ce trece mi-ai aratat ce inseamna cu adevarat iubirea, respectul si dorinta. Nu exista nimeni care sa te poata inlocui vreodata. Te iubesc!’, a scris Bianca Comănici pe Instagram.

Tatăl lui Livian nu o dorește în familia lor

Deși Bianca și Livian încă se mai iubesc, tatăl tânărului, Nelson, a declarat că nu este de acord cu relația lor și a nu a pierdut ocazia în a o jigni mereu pe concurenta de la ‘Puterea dragostei’.

‘Când am fost acolo, la emisiune, și m-am întâlnit cu ea… Vă jur că mirosea a hormoni. Eu îi zic să-și vadă de treabă. Nu are o șansă în familia asta. Nu are șanse. Nu vorbesc în ură și dușmănie, vorbesc la nervi.

Nu ai tu cum să-l scoți nasol pe copilul meu. Publicul care e deștept o să înțeleagă. Ea e mai deșteaptă ca mine în anumite puncte. Ea a fost cu prea mulți de acolo și acum dă vina pe băiatul meu, nu ai cum să faci asta. Eu i-am dat o șansă, i-am zis că-i aștept acasă, dar nu mai am cum să stau la masă cu ea după tot ce a făcut’, a declarat Nelson Mondialu pe vlog.

Bianca Comănici a câștigat primul sezon de la ‘Puterea dragostei’, dar a decis să rămână și în sezonul 2.

citește și...