Ce ar vrea Lucian Viziru pentru cariera sa. ”Pe asta n-am făcut-o până acum”

04.05.2021, 11:41
Ce ar vrea Lucian Viziru pentru cariera sa. ”Pe asta n-am făcut-o până acum”
Ce ar vrea Lucian Viziru pentru cariera sa. ”Pe asta n-am făcut-o până acum”

Lucian Viziru a mărturisit ce anume și-ar dori să facă din punct de vedere al carierei.

Lucian Viziru se află în Germania alături de soția sa, Ema, și de fiul lor, Mihai. Lucian Viziru trăiește de șapte ani în Germania. Lucian Viziru, în vârstă de 45 de ani, a fost solist în trupa ”Gaz pe foc”, actor și prezentator. Acum, acesta este antrenor de tenis.


Lucian Viziru a mărturisit, pentru click.ro, că și-ar dori să fie perezentator de știri sportive. ”A fost decizia mea să mă retrag din showbiz pentru o viață de familie. Mi-ar plăcea să prezint știri sportive, pe asta n-am făcut-o până acum!”, a spus el.

Ce spune Lucian Viziru despre muzică și actorie

Lucian Viziru a vorbit și despre cariera sa de cântăreț și actor, afirmând că uneori îi este dor de acele vremuri.

”Mă apucă nostalgiile din când în când, dar cred că e bine să-i mai lăsam și pe cei mai tineri, la 45 de ani cred că aș fi penibil cu cămașa desfăcută și dat cu ulei pe piept. Dacă aș mai cânta, ar fi cu totul alt gen de muzică. Cu accent pe dacă”, a declarat artistul.

Întrebat dacă a mai primit oferte de a juca în seriale și filme, Lucian Viziru a răspuns: ”Oferte au mai fost și atunci, ba chiar și înainte de pandemie. Am vrut însă, să mă retrag”.

Lucian Viziru a vorbit și despre participarea sa la reality show-uri. Acesta a concurat în trecut la emisiunea”Ferma Vedetelor, de la postul de televiziune Pro TV. ”Aș participa, poate la un alt format, deși cred că eu n-am stofă de genul ăsta de reality show-uri. Mie-mi place cu scenariu, regizor, personaje. N-am găsit motivația necesară pentru a mă implica mai mult în genul acela de emisiune”, a explicat acesta.

citește și...