Ce ar vrea Dan Negru să facă vara asta. ”Mi-ar plăcea să stau mai mult cu ai mei”

06.07.2021, 13:08
Ce ar vrea Dan Negru să facă vara asta. ”Mi-ar plăcea să stau mai mult cu ai mei”
Ce ar vrea Dan Negru să facă vara asta. ”Mi-ar plăcea să stau mai mult cu ai mei”
Dan Negru, binecunoscutul prezentatoru de la Antena 1, a dezvăluit ce și-ar dori să facă în această vară. Acesta a afirmat că ar vrea să petreacă mai mult timp alături de familia sa și să stea departe de camerele de filmare. De asemenea, Dan Negru și-a amintit și de cele mai frumoase veri din viața lui.Prezentatorul de televiziune Dan Negru are un program foarte încărcat.

Cu toate acestea, preezentatorul de televiziune a declarat că și-ar4 dori ca vara aceasta să fie mai mult în compania celor dragi.

Ce ar vrea Dan Negru să facă vara asta. ”Să uit de filmările de pe la Chișinău, de prin București”

“Cel mai mult, vara asta, mi-ar plăcea să stau mai mult cu ai mei, cu copiii, cu soția, să uit de voi, de camerele astea, de filmările de pe la Chișinău, de prin București, și să stau cu ai mei”, a declarat Dan Negru pentru a1.ro.

”Nu-mi place vara în mod deosebit, nu e un anotimp care să-mi placă, nu sunt nici fan căldură, nici fan soare, îmi place primăvara. Mă simt bine primăvara, în perioada când se îmbină ziua cu noaptea”, a mai spus acesta. Dan Negru și-a amintit și despre cele mai frumoase veri din viața sa: “Verile din anii ’90 erau spectaculoase. Lucram la Radio Vacanța și vara începea în luna mai, la 1 mai, și se termina la sfârșitul lui septembrie. Aveam show la Radio Vacanța în fiecare săptămână și stăteam acolo, în Mamaia. Alea erau verile memorabile pentru că durau mult”.

 

Dan Negru este căsătorit și are doi copii

Dan Negru este căsătorit de foarte mulți ani cu Codruța, care este medic stomatolog. Cuplul are doi copii, Dara și Bogdan. Prezentatorul a făcut declarații despre partenera sa de viață într-un interviu.  Dan Negru a dezvăluit că a cunoscut-o pe soția sa pe vemea când aceasta era studentă. ”Ne-am cunoscut acasă, în Timişoara, ea era studentă şi cererea în căsătorie a venit firesc, fără gondole în Veneția”, a spus el.

Dan Negru a vorbit și despre nunta lor. ”Am fost mereu zgârcit cu astfel de detalii. A fost o nuntă extrem de discretă. Am luat în calcul şi o variantă extinsă, dar când am vrut să facem o listă a invitaților au ieşit nişte sute, aşa că ne-am întors la varianta inițială, noi şi familia”, a completat prezentatorul de televiziune.

 

citește și...