Ce afacere are Magda Pălimariu, prezentatoarea rubricii ”Meteo” de la Pro TV. ”Am pus în practică tot ce am învățat”

22.07.2021, 15:29
Ce afacere are Magda Pălimariu, prezentatoarea rubricii ”Meteo” de la Pro TV. ”Am pus în practică tot ce am învățat”
Ce afacere are Magda Pălimariu, prezentatoarea rubricii ”Meteo” de la Pro TV. ”Am pus în practică tot ce am învățat”

Magda Pălimariu, cea care prezintă rubrica ”Meteo” de la Pro TV, a dezvăluit  cu ce afacere se ocupă dincolo de televiziune. ”Am pus în practică tot ce am învățat” , a explicat Magda Pălimariu, în vârstă de 41 de ani,  în cadrul unui interviu. Prezentatoarea de televiziune a explicat că se ocupă cu haine și bijuterii.

Magda Pălimariu a vorbit despre afacerea pe care o are într-un interviu pentru tvmania.ro.

Aceasta a dezvăluit că afacerea a pornit din pasiunea pentru bijuterii.

Ce afacere are Magda Pălimariu, prezentatoarea rubricii ”Meteo” de la Pro TV. ”Am creat bijuterii care să mă reprezinte”

Magda Pălimariu a creat bijuterii, dar și o linie vestimentară, unele ținute purtându-le atunci cân prezintă rubrica ”Meteo”. „Îmi plac foarte mult accesoriile, hainele elegante, iar fetele care mă urmăresc pe social media mă întreabă adesea despre ținutele mele, despre bijuterii. Așa că am pus în practică tot ceea ce am învățat de-a lungul timpului, tot ceea ce-mi place mie și am creat bijuterii care să mă reprezinte, dar și o linie vestimentară, cu ținute feminine, pe care le port adesea la meteo”, a declarat vedeta.

Magda Pălimariu este o prezență plină de senzualitate și are o siluetă impecabilă. Despre cum se menține în formă, acesta a spus: ”Este strict vorba de alimentație și sport. Eu fac pilates, mă ajută foarte mult și, mai ales acum că a venit vara, încerc să mănânc cât de multe fructe și legume pot. Nu o să renunț la o prăjitură bună sau un latte, dar trebuie să avem grijă la cantitate si frecvență”.

Ce a declarat Magda Pălimariu despre viața sa sentimentală

Magda Pălimariu lucrează de foarte mulți ani la Pro TV, acolo unde prezintă rubrica Meteo din cadrul jurnalelor de știri. Magda Pălimariu a fost căsătorită și a divorțat în mare secret în anul 2016. Vedeta nu a dezvăluit niciodată cu cine s-a măritat. De altfel, Magda Pălimariu este extrem de reținută în declarații atunci când vine vorba despre viața sa sentimentală.

”Nu mi-am expus niciodată viața personală și nu pentru că nu mi-o asum. Dar în situații de genul, dacă vorbesc despre un potențial partener, simt că-i încalc intimitatea. Pot spune că sunt foarte bine așa cum sunt în acest moment”, a declarat Magda Pălimariu pentru revista Avantaje.

citește și...