Ce afacere are Laurențiu Duță, de la 3 Sud Est. Artistul a spus exact

05.10.2022, 14:14
Ce afacere are Laurențiu Duță, de la 3 Sud Est. Artistul a spus exact
Ce afacere are Laurențiu Duță, de la 3 Sud Est

Laurențiu Duță, unul dintre membrii trupei 3 Sud Est, a fost prezent la emisiunea moderată de Denise Rifai la postul de televiziune Kanal D. Artistul, în vâstă de 46 de ani, a voerbit, printre altele, și despre afacerea pe care familia sa o deține în Năvodari. Despre artist s-a spus că ar avea un hotel pe litoralul românesc, lucru infirmat de acesta.

Laurențiu Duță este un cunoscut artist de pe scena muzicală din România. În plan personal, Laurențiu Duță este căsătorit cu Ianula din anul 2006. Cei doi au împreună o fiică, Lorena.

Artistul a fost invitat la emisiunea ”40 de întrebări”, pe care Denise Rifai o moderează la postul de televiziune Kanal D. Acesta a vorbit, pintre altele, și despre afacerea pe care familia sa o deține în Năvodari. Despre muzician s-a spus că ar avea un hotel în mamaia, lucru pe care acesta l-a infirmat.

Ce afacere are Laurențiu Duță, de la 3 Sud Est. ”Am un teren în Năvodari, intenționez pe viitor să construiesc ceva, dar nici măcar fundația nu am început-o”

„Trebuie să rectific ceva. Nu este vorba de un hotel. Nu dețin un hotel, e o informație falsă. Am un teren în Năvodari, intenționez pe viitor să construiesc ceva, dar nici măcar fundația nu am început-o, deci nu există. Avem un restaurant al familiei noastre în Năvodari. Ce ține de sumă e o informație mai veche, între timp prețul a mai crescut. Nu vreau să spun sume”, a explicat Laurențiu Duță, potrivit revistei Avantaje.

Artistul a comentat și pe marginea banilor pe care el și colegii săi din trupa 3 Sud Est i-ar fi câștigat de-a lungul anilor: „Presa specula multe și mărunte, după nu știu ce turneu că am fi câștigat milioane. Poate, nu știu, într-o carieră întreagă. Nu am făcut o contabilitate a banilor, dar milionari poate în cei 20 și de ani adunat cu case, dar nu suntem milionari. Niciunul nu are un milion de euro strânși. Poate, nu știu, dacă vindem tot și mai și strângem ceva în următorii ani. Noi nu am fost nici o trupă răsfățată să avem show-uri de televiziune, să fim preferații companiilor mari în spoturi publicitare. Am auzit povești de artiști care au câștigat sume fabuloase, dar nu e cazul nostru. Noi am câștigat tot timpul din concerte și din YouTube, acum mai nou. Nu suntem acei prințișori preferați de companiile mari care câștigă sute de mii de euro din spoturi publicitare. Niciodată nu am fost și nu suntem”.

3 Sud Est, o trupă de succes

3 Sud Est este o formație de muzică pop și dance, formată în data de 17 septembrie 1997. După 11 ani de activitate, formația s-a desființat în noiembrie 2008, reunindu-se oficial pe 28 februarie 2014 odată cu lansarea unui nou single – ”Emoții”. 3 Sud Est este una dintre cele mai de succes formații românești. Este formată din Laurențiu Duță, Mihai Budeanu și Viorel Șipoș. Cei trei componenți ai trupei 3 Sud Est au fost prezenți, în urmă cu ceva timp, la podcastul realizat de prezentatorul de televiziune Cătălin Măruță, unde au făcut numeroase dezvăluiri despre cariera lor în muzică și despre începuturi.


Viorel Șipoș a povestit și despre un episod de pe vremea când încă nu formau trupa 3 Sud Est și s-au dus să discute cu un reprezentant al unei case de discuri. Pe durm spre casa de discuri, Laurențiu Duță se plângea că sunt bălți de apă peste tot. Viorel și-a dat seama ulterior că colegul său avea o gaură în pantof. ”Ploua și Laur tot zicea: ”Ah, ce rece e”. Și eu tot nu înțelegeam, credeam că ploaia care cade pe el e rece. (..) La un moment dat, sătul de atâtea negocieri, Laur a pus picior peste picior și a zis: ”Pentru noi nu e vorba de bani” și atunci m-am uitat și am văzut că avea o gaură în pantof, de unde îi ieșea ciorapul, plin de pământ.Mă gândeam să nu se ridice și omul ăla să-l vadă, îi tot făceam semne”, a povestit Viorel Șipoș.
citește și...