Ce afacere are Adi Sînă. ”M-am reprofilat”

10.08.2021, 16:00
Ce afacere are Adi Sînă. ”M-am reprofilat”
Ce afacere are Adi Sînă. ”M-am reprofilat”

Adrian Sînă, în vârstă de 44 de ani, a lăsat muzica pe planul doi și s-a reorientat în pandemie. Artistul și partenera sa de viață, prezentatoarea de televiziune Anca Serea, s-au apucat de afaceri online.  Cei doi au o linie de produse cosmetice. ”M-am reprofilat”, a declarat muzicianul Adrian Sînă într-un interviu.

Adi Sînă a lăsat muzica de planul doi pentru a se ocupa de afaceri.

Artistul are o firmă de cosmetice de care se ocupă împreună cu partenera sa de viață, Anca Serea.

Ce afacere are Adi Sînă. ”Știu totul despre vopsele de păr, creme antiîmbătrânire”

Adi Sînă a dat detalii despre afacerea sa cu cosmetice pentru click.ro.

„Cosmeticele îmi ocupă 80% din timp, iar muzica doar 20%. Acum ne ocupăm de BioAsPure, firma noastră online de cosmetice. Am muncit mai mult în pandemie decât în timpuri normale într-un alt domeniu. Împreună cu Anca am deschis un brand de cosmetice şi am lucrat foarte mult la proiectul acesta. Adică m-am reprofilat. N-am renunţat la muzică, am stat mai puţin în studioul de înregistrări, am concerte în fiecare săptămână. Şi cu toate acestea lucrez în fiecare zi la partea de cosmetică, pentru că a trebuit să învăţ, să o iau de la zero. Acum ştiu totul despre vopsele de păr, creme antiîmbătrânire. M-am documentat foarte mult cu un an înainte de pandemie, am deschis magazinul acesta. Iar în pandemie ne-am extins şi am învăţat foarte multe lucruri despre zona asta. Am făcut muzică ani de zile devenind o rutină, iar acest proiect m-a făcut să studiez mult şi să învăţ lucruri noi. O să lansez şi o linie de bărbaţi toamna asta şi sper că va fi bine”, a explicat artistul.

Adi Sînă, o familie fericită alături de Anca Serea

Vedeta de televiziune Anca Serea este căsătorită cu muzicianul Adi Sînă și are șase copii. Doi dintre aceștia, David și Sarah, sunt copiii pe care Anca Serea i-a avut cu Filip Poplingher, cel despre care se știe că a fost primul ei soț. Însă vedeta nu a fost niciodată căsătorită cu bărbatul care a încetat din viață în anul 2010. Din căsnicia cu Adi Sînă, Anca Serea are patru copii: Noah, Ava, Moise și Leah. În cadrul emisiunii ”La Măruță”, de la Pro TV, Anca Serea și-a amintit de momentul în care l-a cunoscut pe Adi Sînă și cum a început povestea lor de dragoste. Vedeta se afla într-un bar de karaoke atunci când Adi Sînă a insistat să-i dea numărul de telefon.

„Așa a reușit soțul meu, cu dă-mi numărul tău, la prima întâlnire. Dar nu i l-am dat. Și a insistat toată noaptea până i l-am dat. I-am scris pe un șervețel, într-un bar de karaoke, eu eram cu fetele și el era cu băieții. Și mi-a cântat o melodie și până la urmă i-am picat în plasă, dar după mult timp. M-a sunat în fiecare dimineață”, a povestit Anca Serea.

citește și...