Ce a spus Ramona Bădescu despre Elena Ceaușescu. ”Era geloasă pe orice femeie”

15.11.2021, 11:45
Ce a spus Ramona Bădescu despre Elena Ceaușescu. ”Era geloasă pe orice femeie”
Ce a spus Ramona Bădescu despre Elena Ceaușescu. ”Era geloasă pe orice femeie”

Ramona Bădescu, în vârstă de 52 de ani, a vorbit la o emisiune de televiziune de la Kanal D despre Elena Ceaușescu, soția dictatorului comunist Nicolae Ceaușescu. ”Era geloasă pe orice femeie”, a declarat vedeta la emisiunea moderată de Denise Rifai. În perioada comunistă din România, Ramonei Bădescu i-au fost interzise aparițiile la postul de televiziune român pe motiv că avea breton.

Ramona Bădescu a fost invitată de curând la emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la postul de televiziune Kanal D. Printre altele, vedeta a vorbit și despre Elena Ceaușescu, soția dictatorului Nicolae Ceaușescu.

În perioada comunistă din România, Ramonei Bădescu i-au fost interzise aparițiile la postul de televiziune român pe motiv că avea breton. Ea a dezvăluit că soția fostului dictator era geloasă pe orice femeie, nu neapărat pe ea.

Ce a spus Ramona Bădescu despre Elena Ceaușescu. ”Eu aveam breton, ea nu suporta bretonul și îmi aduc aminte că Ceaușescu nu suporta bărbații care aveau barbă”

„Elena Ceaușescu era geloasă pe orice femeie, avea acest complex pentru că nu a fost o femeie cultă, o femeie care a obținut lucrurile cu muncă ei, titlurile i s-au făcut pe plac, era o femei vițiată, era geloasă pe orice femeie, nu cred că avea ceva cu mine anume”, a declarat Ramona Bădescu, potrivit wowbiz.ro.


”Eram totuși micuță, aveam 16-17 ani în acea perioada. Da, eu aveam breton, ea nu suporta bretonul și îmi aduc aminte că Ceaușescu nu suporta bărbații care aveau barbă. Erau acele concepții de impunere a unei imagini curate, să exprime prin față acea curățenie sufletească. Era o prostie pentru că omul trebuia lăsat așa cum se simte bine. Eram micuță, nu puteam să o sperii eu”, a completat ea.

citește și...