Ce a spus Noemi Dragomir despre Mihai Mitoșeru, fostul ei soț. ”Nu știu dacă fericirea lui sunt eu”

08.07.2021, 16:38
Ce a spus Noemi Dragomir despre Mihai Mitoșeru, fostul ei soț. ”Nu știu dacă fericirea lui sunt eu”
Ce a spus Noemi Dragomir despre Mihai Mitoșeru, fostul ei soț. ”Nu știu dacă fericirea lui sunt eu”

Actorul și prezentatorul de televiziune Mihai Mitoșeru este separat de fosta sa soție de doi ani, însă cei doi au rămas în relații foarte bune și petrec foarte mult timp împreună. De curând, Mihai Mitoșeru și-a aniversat ziua de nnaștere, iar de la petrecere nu a lipsit fosta lui parteneră de viață, Noemi Dragomir.

Mihai Mitoșeru a format un cuplu cu Noemi Dragomir, însă căsnicia lor s-a destrămat în octombrie 2019. Camelia Mitoșeru, mama actorului și prezentatorului de televiziune, a avut o relație foarte apropiată cu nora sa. Despre relația care există în prezent între fiul ei și fosta ei noră a făcut declarații Camelia Mitoșeru la postul de televiziune Antena Stars. Camelia Mitoșeru a afirmat că fiul său și fosta lui soție continuă să petreacă timp împreună. ”E o relație frumoasă între ei, chiar dacă nu sunt împreună. Își dau telefoane, se întâlnesc, merg la restaurante, mănâncă împreună. Nu are de ce să îmi spună dacă vor fi împreuna sau nu. Treaba lor. E o intimitate în care eu nu mă bag”, a spus actrița.

Zilele trecute, Mihai Mitoșeru și-a aniversat ziua de naștere. Acesta a împlinit 46 de ani. La petrecere a fost prezentă și fosta soție a lui Mihai Mitoșeru, Noemi Dragomir.

Noemi Dragomir (în alb), la petrecerea aniversară a lui Mihai Mitoșeru

 

Ce a spus Noemi Dragomir despre Mihai Mitoșeru, fostul ei soț.  ”Synt sigură că ușor, ușor a început să se liniștească”

La postul de televiziune Kanal D, Noemi Dragomir a vorbit despre relația dintre ea și Mihai Mitoșeru. “Mihai este tipul cu care mi-am petrecut 13 ani, o foarte mare perioadă din viață, care m-a făcut foarte fericită, mă făcea să râd, nu mă uitam la ceas, nu știam cum trece timpul. Îi doresc tot binele din lume, să fie fericit, să se liniștească. Sunt sigură că ușor, ușor a început să se liniștească. Cea mai mare dorință pentru el este să își găsească fericirea și cred că înțelege ce vreau să spun, poate dincolo de mine. Nu știu dacă fericirea lui sunt eu, dar sunt convinsă că într-un final își va găsi fericirea”, a declarat Noemi Dragomir, potrivit click.ro.

Întrebat dacă, în momentul actual, și-a găsit fericirea, Mihai Mitoșeru a răspuns: „Nu sunt fericit acum, dar o să fiu!”.

 

citește și...