Ce a spus Iulia Vântur despre relația cu Marius Moga. ”S-a terminat atunci când trebuia”

19.07.2022, 11:51
Ce a spus Iulia Vântur despre relația cu Marius Moga. ”S-a terminat atunci când trebuia”
Ce a spus Iulia Vântur despre relația cu Marius Moga

Iulia Vântur, în vârstă de 41 de ani, a trăit o poveste de dragoste cu muzicianul Marius Moga, în vârstă de 40 de ani, înainte de a pleca în India. despre relația lor a făcut fosta prezentatoare de televiziune câteva declarații. ”S-a terminat atunci când trebuia”, a spus Iulia Vântur despre relația cu Marius Moga.

Vedeta de televiziune Iulia Vântur este stabilită de câțiva ani în India, țara de origine a iubitului ei, starul bollywoodian Salman Khan. În India, Iulia Vântur a reușit să își facă o carieră în showbiz. În ceea ce privește viața sa sentimentală și relația cu Salman Khan, Iulia Vântur este extrem de discretă. În plan profesional, de-a lungul anilor Iulia Vântur a moderat mai multe emisiuni TV când se afla în România. Înainte de a pleca în India, Iulia Vântur a trăit o poveste de dragoste cu Marius Moga.

Marius Moga este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din industria muzicală din România. De-a lungul anilor, acesta a scos numeroase hituri alături de artiști celebri. A fost antrenor la emisiunea ”Vocea României”, iar ulterior jurat la ”SuperStar România”, show care a fost difuzat de postul de televiziune Pro TV.  În plan personal, Marius Moga are familie fericită alături de soția sa, Bianca Lăpuște, și de fiica lor, Maria.

Ce a spus Iulia Vântur despre relația cu Marius Moga. ”Marius e un special, foarte creativ, asta m-a fascinat la el”

Într-un interviu, Iulia Vântur a făcut declarații despre fostul său iubit, Marius Moga, având doar cuvinte de laudă la adresa acestuia.

„Am iubit. Am rămas în relații foarte bune cu oamenii care au fost în viața mea. Nu mi-a părut rău pentru nicio relație. Am învățat din toate. Marius e un special, foarte creativ, asta m-a fascinat la el. E un om de la care am învățat multe, am crescut mult. Alături de astfel de oameni, creativitatea mea explodează. M-a inspirat mult. Poate că l-am inspirat și eu. Marius e un om curajos, crede în visurile lui și nu renunță niciodată. Nu îmi pare rău că s-a terminat. S-a terminat atunci când trebuia”, a afirmat Iulia Vântur, notează wowbiz.ro.

citește și...