Ce a spus Elena Merișoreanu despre Bianca Drăgușanu. ”Știe să facă tot ce vrea ea”

01.02.2021, 15:48
Ce a spus Elena Merișoreanu despre Bianca Drăgușanu. ”Știe să facă tot ce vrea ea”
Ce a spus Elena Merișoreanu despre Bianca Drăgușanu. ”Știe să facă tot ce vrea ea”

Interpreta de muzică populară Elena Merișoreanu a spus ce părere are despre Bianca Drăgușanu.

Cântăreața de muzică populară Elena Merișoreanu a recunoscut că a apelat la intervenții estetice pentru a arăta cât mai bine. Interpreta este de părere că un artist trebuie să arate impecabil când se prezintă în fața publicului.

„Săptămâna trecută am fost la estetician, mi-a băgat acid hialuronic, în frunte și în zona gurii. Eu îmi asum tot ce îmi fac, își fac și fetele tinere, eu de ce să nu fac. Nu mi-e frică de ace, dar nu mi-aș face operații estetice niciodată sau ceva radical. Nu o fac pentru mine, o fac pentru public”, a spus interpreta de folclor, potrivit antenastars.ro.

Ce a spus Elena Merișoreanu despre Bianca Drăgușanu. ”Am văzut că a apărut schimbată total”

Elena Merișoreanu a comentat și despre divele care au exagerat cu operațiile estetice. „Mă enervează când le văd pe astea tinere cu gogoșile în gură (nr. buze mari)”, a spus ea.

Elena Merișoreanu a adus-o și pe Bianca Drăgușanu în discuție și pe Bianca Drăgușanu.

„Bianca Drăgușanu este de unde sunt eu. Eu când am văzut-o prima dată eu am spus că nu am văzut niciodată o femeie atât de frumoasă. După ani de zile, am văzut că a apărut schimbată total. Ce e drept, e frumoasă, e deșteaptă. Știe să facă tot ce vrea ea. I-am cunoscut familia. O admir. Îi admir pe toți cei care fac tot ce fac ca să iasă în față”, a declarat interpreta de muzică populară.

Bianca Drăgușanu, despre operațiile estetice

Bianca Drăgușanu a trecut de multe ori pragul medicului estetician. În vara anului trecut, vedeta afirma că își dorește să-și facă o operație la nas, deși toată lumea îi spune că nu are nevoie de așa ceva.

„Vreau și eu să-mi fac nasul. Am făcut la un moment dat o ridicare de vârf, dar nu am făcut rinoplastie și eu vreau așa să fie mai mic, mai îngust… Chiar îmi doresc să-mi fac această rinoplastie. Toată lumea spune că n-am nevoie, eu știu că n-am nevoie, dar la un moment dat o s-o facem ca să fie făcută”, a declarat Bianca Drăgușanu.

„Eu sunt un om foarte asumat și un om care e dipsus în a evolua și dacă eu consider că ceva îmi face bine, atunci fac lucrul acela”, a mai spus ea.

citește și...