Ce a spus Elena Chiriac despre foștii săi colegi de la ”Survivor România”. ”Acum îmi pare rău că am jignit”

08.06.2022, 15:13
Ce a spus Elena Chiriac despre foștii săi colegi de la ”Survivor România”. ”Acum îmi pare rău că am jignit”
Ce a spus Elena Chiriac despre foștii săi colegi de la ”Survivor România”. ”Acum îmi pare rău că am jignit”

Elena Chiriac, în vârstă de 20 de ani, a vorrbit despre foștii săi colegi din echipa Faimoșilor de la show-ul ”Survivor România”, care s-a desfășurat în Republica Dominicană și a fost transmis de postul de televiziune Pro TV.  Prezentă în platoul emisiunii moderate de Cătălin Măruță, sportiva i-a caracterizat pe fiecare dintre foștii săi colegi de echipă.

Elena Chiriac a fost una dintre vedetele care au făcut parte din echipa Faimoșilor, cea roșie, de la show-ul ”Survivor România 2022”. Marea finală ”Survivor România” 2022 a avut loc în data de 31 mai 2022. În urma confruntărilor individuale, Alex Delea a fost desemnat ca fiind finalist. La votul publicului au ajuns Elena Chiriac și Ionuț Popa. În urma voturilor telespectatorilor, cel care a părăsit competiția a fost Ionuț Popa. Elena Chiriac a ajuns în finală alături de Alex Delea, care a fost desemnat câștigătorul ”Survivorr România ” 2022. Acesta a încasat premiul cel mare, în valoare de 100.000 de euro.

Finalista de la ”Surrvivor România”, Elena C hiriac , a fost invitată la emisiunea ”La Măruță”,  de la Pro TV, unde a vorbit despre foștii săi colegi din echipa Faimoșilor de la ”Survivor România”, caracterisându-i pe fiecare în parte. De asemenea sportiva a făcut declarații și despre conflictul pe care l-a avut cu campionul la gimnastică artistică marian drăgulescu.

Ce a spus Elena Chiriac despre foștii săi colegi de la ”Survivor România”.  Ce a putut să spună dcespre Andrea Tonciu

Provocată să îi caracterizeze pe toți cu un singur cuvânt, Elena Chiriac a fost tranșantă.

”Andreea Tonciu: irelevantă

Emil Rengle: bârfitor

Otilia Bilionera: ciorbă

Cătălin Zmărăndescu: sensibil

Mari Fica: finuță

CRBL: am atâtea lucruri bune de spus despre el. E mișto.

Laura: sora mea

Natalia Duminică: luptătoare

Alex Delea: simpatic”, a comentat luptatoarea.


Despre conflictul cu Marian Drăgulescu, Elena Chiriac a declarat: “Marian tăia cocos, mai mult ca oricine, facea boluri din cocos. Au fost niște momente în care au fost niște tensiuni în echipă, eu îl apreciez pe Marian Drăgulescu pentru ce a făcut în gimnastică. Însă ce am spus despre el în concurs a fost ce am simțit despre el ca om. Acum îmi pare rău că am jignit”.

 

citește și...