Ce a spus Dan Capatos despre emisiunea lui Florin Călinescu de la Prima TV. ”Așa iese când nu ai bani”

10.01.2022, 16:10
Ce a spus Dan Capatos despre emisiunea lui Florin Călinescu de la Prima TV. ”Așa iese când nu ai bani”
Ce a spus Dan Capatos despre emisiunea lui Florin Călinescu de la Prima TV. ”Așa iese când nu ai bani”

Dan Capatos a comentat, la un podcast, despre emisiunea ”Xtra Night Show”, pe care o are la postul de televziune Antena Stars, dar și despre emisiunea pe care Florin Călinescu o moderează în prezent la postul de televiziune Prima TV – ”Florin Călinescu Show”. ”Așa iese când nu ai bani”, a declarat Dan Capatos.

Dan Capatos, prezentatorul emisiunii ”Xtra Night Show”, de la postul de televiziune Antena Stars, a fost invitat de curând la podcastul realizat de Codin Maticiuc.

Acesta a făcut declarații atât despre emisiunea sa, cât și despre show-ul pe care Florin Călinescu îl are în prezent la postul de televiziune Prima TV.

Ce a spus Dan Capatos despre emisiunea lui Florin Călinescu de la Prima TV.   ”Florin a fost idolul meu. Suntem și prieteni. Nu vreau… Este la început”

Dan Capatos a afirmat că Florin Călinescu a fost idolul său și a fost reținut în declarații în ceea ce prvește emisiunea pe care acesta o moderează la Prima TV.

„M-am uitat, normal. Florin a fost idolul meu. Suntem și prieteni. Nu vreau… Este la început. Nu sunt în măsură să dau sfaturi nimănui. Eu nu m-am luat după niciun format. (…) Așa iese când nu ai bani. Întotdeauna platforma pe care ești difuzat contează. Nu știu termenii contractului său. Asta iese când n-ai bani. Așa… Florin e un tip genial. Eu am rămas ultimul, pentru că trebuia să stingă cineva lumina și pe late night show în România. Totul s-a paradit în țara asta. Până și la mine nu mai e ce era. Asta a fost o decizie de bucătărie internă și nu o să intru în detalii. O înțelegere într-o anumită direcție. Așa se întâmplă într-un grup mare. Mutarea unui show important de pe Antena 1 pe Antena Stars, normal că saltă Antena Stars. E o decizie OK. E pentru mine este OK, că nu mai am niciun fel de presiune și nu mai am nimic de demonstrat. Nu mai stau să mă iau la trântă cu PRO TV sau Kanal D. A fost niște nopți infernale”, a declarat Dan Capatos, notează libertatea.ro.

 

citește și...