Ce a spus Cătălin Cățoiu, zis Țeavă, despre Loredana Groza. Care sunt defectele artistei din punctul lui de vedere

01.08.2021, 13:12
Ce a spus Cătălin Cățoiu, zis Țeavă, despre Loredana Groza.  Care sunt defectele artistei din punctul lui de vedere
Ce a spus Cătălin Cățoiu, zis Țeavă, despre Loredana Groza. Care sunt defectele artistei din punctul lui de vedere

Cătălin Cățoiu, cunoscut drept Țeavă, a fost prezent în platoul emisiunii moderate de Cătălin Măruță la postul de televiziune Pro TV. Acesta a participat la rubrica ”Spui tot sau îți ea gura foc”, unde, printre altele, a fost pus să menționeze trei defecte ale celebrei cântărețe Loredana Groza, cu care el a avut o relație în trecut.

Cătălin Cățoiu, faimos în showbiz drept Țeavă, e cunoscut drept cuceritorul showbiz-ului.

La rubrica “Spui tot sau îți ia gura foc” din cadrul emisiunii ”La Măruță” , Cătălin Măruță i-a pus întrebări legate de relațiile sale. Una dintre acestea a făcut referire la Loredana Groza, cu care Cătălin Cățoiu a avut o relație timp de patru ani.

Ce a spus Cătălin Cățoiu, zis Țeavă, despre Loredana Groza. ”Nu voia să facă topless”

Cătălin Cățoiu a fost pus să spună trei defecte ale Loredanei Groza.

”Nu-i place să facă plăcinte cu vișine și mie îmi plac foarte mult. Pentru mine ăsta e un defect îngrozitor. de asta e defect, că putea să învețe. Nu mă asculta cum aș fi vrut eu. E defect față de mine, față de ce s-a întâmplat în viața ei a fost o calitate. Dar pentru mine, era mare defect. La vremea aia, nu voia să facă topless. Pe cuvânt. Nu voia să facă topless la mare, pe plajă. Am fost patru an împreună ca relație și 30 și ceva de ani de prietenie”, a spus Cătălin Cățoiu.

Loredana Groza este căsătorită și are o fată

Loredana Groza este căsătorită cu Andrei Boncea din anul 1998. Din mariajul lor a rezultat o fiică, Elena. Loredana Groza a făcut dezvăluiri despre mariajul său într-un interviu pe care l-a acordat revistei Viva. Artista a afirmat că a contat foarte mult că soțul său, Andrei Boncea, nu a fost niciodată gelos. ”Din fericire, nu, și asta a contat și în momentul în care m-am decis să îl iau de bărbat!”, a mărturisit vedeta.

Loredana Groza a dezvăluit și care este secretul unei relații longevive. ”Secretul e să nu fii gelos, să ai încredere, să îi lași spațiu mereu celui de lângă tine, să nu îl sufoci, să nu îl controlezi, și atunci când există acea încredere și acea relaxare, degajare, cred că relația nu e atât de solicitantă. Suntem în showbiz amândoi, și atunci înțelegem problemele și putem să ne susținem reciproc”, a adăugat binecunoscuta cântăreață.

citește și...