Ce a rugat-o soacra lui Brigitte Pastramă pe vedetă de pe patul de spital! Bruneta a făcut un gest uluitor

29.05.2021, 13:00
Ce a rugat-o soacra lui Brigitte Pastramă pe vedetă de pe patul de spital! Bruneta a făcut un gest uluitor
Ce a rugat-o soacra lui Brigitte Pastramă pe vedetă de pe patul de spital!

Brigitte și Florin Pastramă au revenit la sentimente mai bune și s-au împăcat, după ce în ultimele săptămâni au stat despărțiți. Se pare că ‘vinovată’ de împăcarea celor doi soți a fost chiar mama lui Florin Pastramă. 

Soacra lui Brigitte a fost internată în spital, iar bruneta a decis să facă primul pas spre împăcare și a sunat-o pe femeie. Vedeta a explicat că a visat-o pe mama lui Florin.

Brigitte Pastramă s-a împăcat cu soacra ei

“Eu am visat-o la 2 noaptea pe mama lui Florin. Atunci am sunat-o la spital și am întrebat-o ce face. După care mi-a zis: . Și, în timp ce o visam eu, ea l-a văzut pe domnul Isus deasupra patului. Ea nu e pocăită, e ortodoxă. Ea a fost la noi la biserică, la ungere. La noi se fac minuni. Mi-a zis: Și i-am promis!”, a declarat Brigitte, la Antena Stars.

Și Florin Pastramă a dezvăluit ce s-a întâmplat cu mama lui, dar și de la ce a plecat, de fapt, cearta cu Brigitte.

“Am fost la sală și văd niște apeluri de la mama, care era în spital. Și mă sună mama înainte de operație: . Eu, încărcat de maică-mea, am ajuns acasă. Brigitte era nervoasă că era cu muncitorii. Și i-am zis: ? La care ea a început să țipe: Adică mi-a zis mama ! Ea a avut o operație de viață și de moarte! Am crezut că o pierd”, a completat și Florin Pastamă.

Florin Pastramă s-a întors acasă la soția lui

După ce mama lui și-a revenit, Florin și-a iertat soția și s-a împăcat cu Brigitte.

“Dimineață mama mi-a zis că era să moară. Maică-mea mi-a zis că a văzut un om cu haină albă și după a simțit o liniște, o bucurie și toată noaptea s-a rugat la domul Isus. Dimineața când s-a trezit, ea care nu se putea mișca, s-a dus singură la baie. Eu am crezut o pierd, a stat patru zile la terapie intensivă. Eu am ambele vaccinuri făcute și eu sunt singurul din familie am stat cu ea la spital“, a mai spus Pastramă.

citește și...