Ce a răspuns Luminița Anghel când a fost întrebată despre cele mai proaste trei voci din muzica românească

13.03.2021, 14:43
Ce a răspuns Luminița Anghel când a fost întrebată despre cele mai proaste trei voci din muzica românească
Ce a răspuns Luminița Anghel când a fost întrebată despre cele mai proaste trei voci din muzica românească

Luminita Anghel a spus care sunt, în opinia sa, cele mai proaste voci din peisajul muzicii românești, din punctul său de vedere.

Luminița Anghel, în vârstă de 52 de ani, a fost prezentă la emisiunea pe care Cătălin Măruță o moderează la postul de televiziune Pro TV. În ccadrul rubricii „Spui tot, sau îți ia gura foc”, Luminița Anghel a fost întrebată „care sunt cele mai proaste trei voci din muzica românească?”.

Răspunsul cântăreței a fost: ”Laurette, Roxy Manelista și Cristi din Banat”, potrivit click.ro. La celelalte întrebări care i-au fost puse, vedeta a preferat să mănânce picant. Artista a ales să răspundă întrebărilor, dar fără ca acestea să fie citite. Astfel, întrebările au fost rupte, iar Luminița Anghel a încercat toate sosurile iuți.

Cum este Luminița Anghel dincolo de lumina reflectoarelor

Întrebată, în cadrul unui interviu recent, cum este ca om dincolo de lumina reflectoarelor, Luminița Anghel a explicat: ”Luminita este un om sociabil, care sta de vorba cu toata lumea, raspunde la toate mesajele, face daruri si surprise virtuale celor care o admira. Este o persoana vesela, calda si protectoare. O bucura lucrurile simple si o intristeaza saracia din jur, lacrimile si violenta. In timpul liber, gateste, face piata, ingrijeste florile, duce copilul la inot, se uita la filme, picteaza pietre. Familia este pentru ea, cel mai important lucru, alaturi de care se simte in siguranta, protejata, iubita. Acolo isi gaseste armonia de care are nevoie”.

Luminița Anghel se declară o femeie împlinită atât în plan personal, cât și în plan profesional.

”Visurile mari pe care le-am avut s-au implinit: o familie frumoasa si o cariera de succes. Acum imi ramane doar sa imbatranesc frumos, si la propriu si la figurat. Si, atât cat va vrea Bunul Dumnezeu, sa va bucur cu vocea mea”, a încheiat cântăreața.

citește și...