Iuliana Tudor, dincolo de lumina reflectoarelor. ”Face curățenie, duce gunoiul”

26.01.2021, 10:52
Iuliana Tudor, dincolo de lumina reflectoarelor. ”Face curățenie, duce gunoiul”
Iuliana Tudor, dincolo de lumina reflectoarelor. ”Face curățenie, duce gunoiul”

Prezentatoarea de televiziune Iuliuana Tudor a mărturisit că dincolo de lumina reflectoarelor este un om absolut obișnuit, care își dedică timpul treburilor casnice.

Iuliana Tudor a acordat un interviu pentru femeia.ro, în care a explicat cum este dincolo de lumina reflectoarelor. ”Ce face orice femeie normală: se ocupă de educația și creșterea copilului ei, face cumpărături, face curățenie, duce gunoiul, rezolvă o grămadă de probleme în același timp… dar și visează, se relaxează, iubește, își acordă un pic de timp și pentru ea”, a mărturisit prezentatoarea de televiziune.


Vedeta a dat detalii și despre viața sa de mămică: ”6:45 trezirea, mic dejun cu Tudor, apoi plec la birou, el are școală online, mă întorc după-amiaza, verific teme, ne jucăm dacă este timp suficient sau vedem un film, iar seara, de la 21:00 la 22:00, citim. Apoi somn. Cam așa…”.

Iuliana Tudor: ”Televiziunea mă răscoleşte şi nu mă lasă să dorm noaptea în pace”

Întrebată în cadrul interviului respectiv cine este Iuliana Tudor, vedeta a răspuns: ”Cine sunt?! Cea din ochii părinţilor mei, cea din ochii bunicii, cea din ochii bărbatului care mă iubeşte, cea din ochii oamenilor care mă privesc şi ascultă, cea din ochii prietenilor, cea din ochii copilului meu şi, dincolo de lume, cea din ochii mei, pe care am grijă s-o pot privi zilnic în ochi fără remuşcări”.

Iuliana Tudor a vorbit și despre cariera sa în televiziune.

”Când Televiziunea m-a găsit şi m-a furat de pe peronul unei gări am trăit cel mai frumos vis. Aşteptam să mă trezesc, dar povestea continuă melodic, infinit, ca la Wagner. Şi nu m-am mai trezit de atunci! Câte aveau să mai vină! Fabulos! Televiziunea mă răscoleşte şi nu mă lasă să dorm noaptea în pace, îmi cere mereu mai mult şi mai bun, mă obligă la reinventări permanente, îmi cere puţină nebunie, îi place să ne-nţelegem din priviri şi câte altele”, a încheiat ea.

Iuliana Tudor este căsătorită și are un băiețel

Prezentatoarea emisiunii ”Vedeta populară”, de la TVR, este căsătorită și are un băiețel, Tudor.

Iuliana Tudor l-a cunoscut pe soțul ei în noaptea de Înviere, în urmă cu peste 20 de ani, chiar în biserica în care fusese botezată.

”Îmi place să spun că întâlnirea noastră a fost una predestinată. Cu siguranță, Dumnezeu mi l-a dăruit în noaptea aceea. Ascultam slujba, era lângă mine, l-am întrebat banal ”cât e ceasul” (foarte inteligent) să mă bag în seamă cumva… la care el îmi arată un mare ceas pe peretele bisericii fix în fața noastră. Am râs împreună și de atunci suntem împreună…”, a dezvăluit Iuliana Tudor într-un interviu.

citește și...