Ce a răspuns Cristina Bâtlan când a fost întrebată despre salariul de la ”Imperiul Leilor”. ”Doamne ferește!”

19.04.2022, 14:40
Ce a răspuns Cristina Bâtlan când a fost întrebată despre salariul de la ”Imperiul Leilor”. ”Doamne ferește!”
Ce a răspuns Cristina Bâtlan când a fost întrebată despre salariul de la ”Imperiul Leilor”. ”Doamne ferește!”

Cristina Bâtlan este o cunoscută femeie de afaceri, pe care telespectatorii o știu din postura de jurat de la emisiunea ”Imperiul Leilor”, difuzată de postul de televiziune Pro TV. La podcastul realizat de prezentatorul TV Cătălin Măruță, unde a fost invitată recent, Cristina Bâtlan a fost întrebată despre salariul pe care îl încasează de la emisiunea respectivă.

Cristina Bâtlan este unul dintre jurații de la emisiunea ”Imperiul Leilor”, de la postul de televiziune ProTV, care se adresează celor care vor să se lanseze în lumea afacerilor. Aceasta a fondat, împreună cu fostul soț, Roberto Bâtlan, brandul de încălțăminte ”Musette”. Vedeta a ajuns să divorțeze după 26 de ani de căsnicie, după ce a aflat că era înșelată de soțul ei, Roberto.

Invitată la podcastul realizat de Cătălin Măruță, Cristina Bâtlan a fost întrebată de acesta ce salariul are de la emisiunea ”Imperiul Leilor”. ”Voi luați salariu acolo la „Imperiul Leilor”?, a întrebat-o prezentatorul TV pe femeia de afaceri. ”Doamne ferește! Dăm toți banii și toată munca. Am filmat două luni!”, a răspuns aceasta, potrivit revistei Avantaje.

Ce a răspuns Cristina Bâtlan când a fost întrebată despre salariul de la ”Imperiul Leilor”. ””Cine să ne plătească?”

”Deci voi nu primiți bani? Nu aveți salariu?”, a insistat Cătălin Măruță.

„Nu! Cum să… Cine să ne plătească?… Nu! E mai rău. Suntem negri pe plantație, așa spune Enayati. ”Suntem sclavi aici, toată lumea ne abuzează. Suntem sclavi! Stăm de dimineața până seara”… Nu… Și dăm și bani din buzunar, pentru că noi investim propriii noștri bani, adică nu ne dă nimeni niciun ban…”, a declarat Criostina Bâtlan.

Cristina Bâtlan: ”Pentru mine, ar rămâne de necumpărat timpul și credința”

În cadrul unui interviu pentru libertateapentrufemei.ro, Cristina Bâtlan a dezvăluit care sunt lucrurile care nu pot fi cumpărate cu bani, în opinia ei.

”Am răspuns de multe ori că sănătatea, însă, odată ce am studiat Nutriție, mi-am dat seama că sănătatea ține fix de bani, că dacă ai un stil de viață echilibrat, dacă investești într-un stil de viață curat, îți cumperi sănătatea. Și o cumperi neplătind mai târziu pentru o boală. Pentru mine, ar rămâne de necumpărat timpul și credința”, a declarat aceasta.

 

 

citește și...