Wilmark, la emisiunea ”Imperiul Leilor”. Caută finanțare pentru școala lui de dans

03.03.2021, 15:15
Wilmark, la emisiunea ”Imperiul Leilor”. Caută finanțare pentru școala lui de dans
Wilmark, la emisiunea ”Imperiul Leilor”. Caută finanțare pentru școala lui de dans

Binecunoscutul Wilmark va apărea la emisiunea ”Imperiul Leilor”, în căutarea unei finanțări pentru școala sa de dans.

Wilmark va apărea în ediția de miercuri a emisiunii ”Imperiul Leilor”, de la Pro TV. Acesta le propune investitorilor asocierea într-o platformă digitală de dans, relatează click.ro.

”Afacerea înseamnă pentru mine un mod de a trăi în societatea noastră capitalistă. Am foarte mari emoţii pentru ceea ce urmează să se întâmple pentru că ofer o părticică din viaţa mea cuiva pe care nu-l cunosc, însă am nevoie de partener”, spune acesta, înainte de întâlnirea cu investitorii.

”Dansez de mai bine de 30 de ani. Mi-am dedicat viaţa dezvoltării comunităţii latino din România. Propunerea mea pentru voi este 10% din afacere”, explică Wilmark investitorilor de la emisiunea ”Imperiul Leilor”.

Wilmark este căsătorit și are doi copii

Wilmark este cunoscut de telespectatori din postura de coregraf și fost jurat al emisiunii “Dansez pentru tine”, de la Pro TV. În plan personal, Wilmark este căsătorit cu Ioana și au împreună doi băieți – Loukas și Joakin.

La o emisiune de televiziune, Wilmark și partenera sa de viață au povestit cum a fost cererea în căsătorie. „A încercat de două ori, dar nu eram pregătiți. Prima oară i-am zis pur și simplu ”Nu!””, a spus Ioana, partenera de viață a lui Wilmark.

„Iar a doua oară m-a făcut de râs. Ioana se gândea că relația noastră nu are rost și că se va întoarce în Franța. Eram într-un restaurant din centrul Bucureștiului, i-am spus că ea trebuie să fie mama copiilor mei. M-am urcat pe masă și am întrebat-o: ”Vrei să fii soția mea?”. Toată lumea se uita la noi, iar ea mi-a spus doar: ”Dă-te jos de pe masă, mă faci de râs!””, a dezvăluit îndrăgitul coregraf.

 

 

citește și...