Care este adevărata relație dintre Mihai Mitoșeru și Noemi, fosta sa soție. Mama artistului a oferit detalii

01.10.2020, 16:20
Care este adevărata relație dintre Mihai Mitoșeru și Noemi, fosta sa soție. Mama artistului a oferit detalii
Care este adevărata relație dintre Mihai Mitoșeru și Noemi, fosta sa soție. Mama artiistului a oferit detalii

Camelia Mitoșeru, mama actorului și prezentatorului de televiziune Mihai Mitoșeru, a făcut noi declarații despre relația pe care fiul său o are cu fosta sa soție, Noemi.

Camelia Mitoșeru a povestit, la emisiunea ”Star Matinal”, de la Antena Stars, că Noemi, fosta soție a fiului ei, Mihai Mitoșeru, și-a luat permisul de conducere luna trecută și cei doi au petrecut împreună la restaurant. Însă, la final, fiecare a plecat acasă separat.

„Ea și-a luat carnet de conducere. Eu i-am dat telefon, Mihai a invitat-o la restaurant. Ea m-a sunat să-mi zică. Luna trecută s-a întâmplat. Au fost doar ei doi, eu nu am fost. Fiecare, pe urmă, s-a dus la casa lui”, a spus Camelia Mitoșeru, notează spynews.ro.

Camelia Mitoșeru spera ca fiul ei și fosta noră să se împace

 

Mama lui Mihai Mitoșeru a mărturisit că speră ca fiul ei și fosta sa noră, să se împace. Camelia Mitoșeru ține foarte mult la Noemi.

„Am făcut o promisiune față de bunica ei. I-am promis că o să am grijă de ea toată viață. Fiecare e pe drumul lui. Ea nu depinde de el. Fiecare are viața lui, are meseria lui”, a afirmat actrița.

Camelia Mitoșeru a comentat și despre motivele care ar fi putut să ducă la separarea celor doi.

„Aici a intervenit ceva. Un pic de depresie din partea ei. S-a schimbat ceva în căsnicia ei. (…) El are speranța că își va reveni, ea are speranța că se mai poate și fiecare e separat”, a mai spus mama lui Mihai Mitoșeru, conform sursei menționate.

„El era foarte cald și ea era foarte rece. Nu cred că faptul că a vrut un copil a fost o problemă. Cred doar că a fost o întâmplare. Ea a mers la doctor și a făcut tratament, dar totuși nu a rămas însărcinată”, a completat aceasta.

 

citește și...