Ce a pățit soția lui Liviu Teodorescu după ce a probat rochia de mireasă. ”Au tăiat-o în talpă”

20.07.2021, 16:08
Ce a pățit soția lui Liviu Teodorescu după ce a probat rochia de mireasă. ”Au tăiat-o în talpă”
Ce a pățit soția lui Liviu Teodorescu după ce a probat rochia de mireasă. ”Au tăiat-o în talpă”

Cântărețul Liviu Teodorescu s-a căsătorit ciuvil de curând cu Iulia Iacob. Acum, cei doi se pregătesc de nuntă. Partenera de viață a lui Liviu Teodorescu a mers să probeze rochia de mireeasă și a avut parte de un incident. ”Au tăiat-o în talpă”, a povestit cântărețul Liviu Teodorescu despre pățania partenerei lui de viață.

Liviu Teodorescu şi Iulia trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de 10 ani. Iulia Iacob este din Constanţa şi a reuşit să îl cucerească pe Liviu Teodorescu încă din anii de școală. Au fost colegi la acelaşi liceu. În data de 3 iulie 2021, Liviu Teodorescu și Iulia s-au cununat civil.

 

Liviu Teodorescu și Iulia urmează să facă nunta în data de 24 iulie. Soția artistului a mers să probeze rochia de mireasă, însă a avut parte de un incident.

Ce a pățit soția lui Liviu Teodorescu după ce a probat rochia de mireasă. ”Trimiteți și voi gânduri bune, ca până la nuntă să se vindece”

La proba pentru rochia de mireasă, Iuliei i-a intrat un bold fix în talpă.

”Parcă nici nu trebuie să râd acum, mă rog, râd pentru că totul e bine, în fine, azi a fost la spital, au tăiat-o în talpă ca să scoată 1,3 cm de rest de bold pe care îl mai avea în talpă și acum, ce să zic, trimiteți și voi gânduri bune, ca până la nuntă să se vindece și să poată sta pe tocuri”, a povestit Liviu Teodorescu, pe Instagram, potrivit click.ro.

Ce spunea Liviu Teodorescu despre cererea în căsătorie

Artistul a vorbit, în urmă cu ceva timp,  despre cererea în căsătorie la emisiunea ”Star Matinal”, de la postul de televiziune Antena Stars.

”Eu știam că o să fac asta (nr. cererea în căsătorie), venea ziua ei și mă gândeam că nu poate fi un cadou mai frumos decât ăsta. Știam că la un moment dat trebuia să vină momentul, ne-am mutat la casa noastră și am zis că trebuie să facem și pasul ăsta. I-am spus doar mamei mele și ea nu se aștepta, am luat-o prin surprindere. M-am dus în toate mall-urile din București, am căutat cel mai mișto inel, destul de scump, îl scoate de pe mâini când spală vasele. Pentru mine nu era ceva foarte important, e mai important pentru ea și i-am respectat dorința, am intrat în jocul ăsta cu inima deschisă, pentru mine iubirea e aceeași și cu act și fără acel act, nu are prea mare importanță. Părinții ei erau foarte emoționați, nu știau nimic. Le-am spus doar lui frate-miu și iubitul surorii ei. Au urlat de fericire când le-am zis că mă însor. Ea a simțit atunci când am pus piesa, petrecerea din acea zi fiind o petrecere surpriză”, a declarat Liviu Teodorescu.

citește și...