Ce a pățit Simona Trașcă după intervenția estetică pe care și-a făcut-o recent. ”Puteam să mor”

23.02.2021, 13:53
Ce a pățit Simona Trașcă după intervenția estetică pe care și-a făcut-o recent. ”Puteam să mor”
Ce a pățit Simona Trașcă după intervenția estetică pe care și-a făcut-o recent. ”Puteam să mor”

Simona Trașcă a avut parte de o experiență mai puțin plăcută după ce recent a suferit o nouă intervenție estetică.

Simona Trașcă s-a lăsat de curând pe mâna medicului estetician. Blonda și-a făcut o lipoaspirație a bărbiei, în urma căreia a trebuit să poarte un bandaj pe cap. Simona Trașcă a povestit la emisiunea ”Showbiz Report”, de la Antena Stars, de ce incident a avut parte din cauza protezei pe care a purtat-o după interven ția estetică. „Mi-am strâns foarte tare proteza și am rămas fără aer. Mă uitam la un film și am adormit. M-am trezit și mă durea foarte tare capul, ni-am desfăcut asta imediat(…) Puteam să mor. Eram doar eu cu pisica în casă”, a dezvăluit Simona Trașcă, potrivit spynews.ro.

„E o operație super simplă. Nici măcar nu ai dureri după, dar trebuie să fii atentă. Cele care vor să-și facă, să învețe din greșeala mea”, a completat blonda.

Simona Trașcă a fugit din spital după ce s-a operat

Imediat după operația estetică suferită, Simona Trașcă a făcut declarații. Printre altele, aceasta a afirmat că a fugit din spital după ce a fost operată.

”Nu a fost programată chestia asta, vorbisem de ceva timp cu doctorul, dar nu a avut timp de mine. M-am gândit mai bine și ieri m-am dus peste el la 8 dimineață și i-am zis: ”Domnule doctor, nu plec până nu mă operați, că oricum durează 30 de minute”. I-am zis că vreau să mă operez. I-am zis că nu plec de acolo”, a declarat Simona Trașcă.

”Mi-am făcut lipoaspirație la bărbia dublă. Trebuie să se lipească aici (n.r. sub bărbie) și am văzut astăzi când mi-a schimbat pansamentele că arăt ok. Am fugit și din spital. Păi ce să caut acolo? Mi-a zis să stau până mă dezmeticesc, dar eu mă simțeam bine și am plecat. Da, am plecat cu mașina. Am ajuns bine acasă, mi-am luat niște somnifere, am dormit. Mă enervau fetele de la clinică, pentru că de fiecare dată când aveam eu liber, domnul doctor era full, așa că m-am trezit ieri dimineață și gata”, a adăugat ea.

citește și...