Ce a visat Teo Trandafir când era în comă la spitalul din Viena. ”Am auzit voci pe care nu le-am mai auzit până atunci şi am văzut lucruri”

25.11.2020, 11:25
Ce a visat Teo Trandafir când era în comă la spitalul din Viena. ”Am auzit voci pe care nu le-am mai auzit până atunci şi am văzut lucruri”
Ce a visat Teo Trandafir când era în comă la spitalul din Viena. ”Am auzit voci pe care nu le-am mai auzit până atunci şi am văzut lucruri”

Teo Trandafir și-a amintit de una dintre cele mai dificile momente din viața sa, când a fost supusă unei intervenții chirurgicale la Viena.

Teo Trandafir a trecut printr-un moment de cumpănă în urmă cu ani, când a fost operată la Viena. În ianuarie 2011, vedeta de televiziune a fost la un pas de moarte din cauza unei pancreatite acute. A fost dusă la un spital din Viena, unde a fost în comă indusă mai multe zile. ”Eram pregătită să mor. Aveam o singură problemă: pentru că este un act irepetabil și ireversibil, să nu cumva să nu plec fără o demnitate pe care să și-o aducă aminte toți cei din jurul meu. Eu am vrut să plec cu mâna la chipiu, frumos, fără rugăminți”, a spus Teo Trandafir la emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, potrivit wowbiz.ro.

Prezentatoarea de la Kanal D a povestit și despre experiența pe care a trăit-o în timp ce se afla în comă. ”Am auzit voci pe care nu le-am mai auzit până atunci şi am văzut lucruri. Doamne, tu eşti? Sunt singură pe aici? Asta am întrebat când m-am văzut într-o ceaţă groasă. Am simțit că mor. Și am întrebat: Doar eu sunt pe aici, nu mai moare nimeni? Si Dumnezeu mi-a răspuns, mi-a spus că „nu”. Am întrebat: Mai mult de atât se poate? Si mi-a spus ca mai mult de atât nu e”, a mărturisit ea.

Teo Trandafir: ”Și mi-am dat seama că nu prea e de glumă și am întrebat cum aș face să trec în partea cealaltă”

În cadrul emisiunii respective, Teo Trandafir a povestit visul pe care l-a avut înainte de a se trezi din comă.

”Când m-am trezit într-o cameră lăptoasă am întrebat dacă sunt singură. Am zis: ”Doamne, suntem 7 miliarde, pot să schimb și eu o vorbă cu cineva?” Și mi s-a răspuns: ”Nu Teo, este o experiență prin care trebuie să treci singură. Și mi-am dat seama că nu prea e de glumă și am întrebat cum aș face să trec în partea cealaltă. Cred că acolo erau sedativele care-și făceau efectul pentru că mi s-a spus așa ”Imaginează-ți că ești pe un câmp verde. Că sub tine curge un râu albastru perfect, și acest rău te va lua și te va duce cu el acolo unde-ți va fi mai bine”. Am făcut exact așa cum mi s-a cerut, am închis ochii, am văzut pajiștea perfect verde, o pajiste irlandeză. Mi-aduc aminte exact, era o pajiște irlandeză, prin ea curgea un râu perfect și corpul meu levita deasupra acestui râu și urma doar să mă apropi de el ca să mă ducă acolo unde era de dus”, a spus vedeta.

”Și după ce am făcut tot acest efort intelectual fantastic ca să mă adaptez tuturor celor ce mi se ceruseră și care nu erau ușor de dus în condițiile respective, a doua zi dimineață la ora 6 și un sfert, m-am trezit cu girafa, cu razele, cu domnii doctori toți adunați să mă facă frumoasă, să mă spele pe cap. Nu trecusem în partea ailaltă și am fost foarte dezamăgită vreo câteva minute, după care am zis ”Auzi, știi ceva? Mai e timp””, a încheiat ea.

citește și...