Ce a pățit Natalia Mateuț la filmări. ”Chiar sub fusta mea scurtă a intrat o viespe și m-a ciupit”

01.11.2021, 16:43
Ce a pățit Natalia Mateuț la filmări. ”Chiar sub fusta mea scurtă a intrat o viespe și m-a ciupit”
Ce a pățit Natalia Mateuț la filmări. ”Chiar sub fusta mea scurtă a intrat o viespe și m-a ciupit”

Vedeta de televiziune Natalia Mateuț, în vârstă de 31 de ani, a vorbit despre cariera sa. Aceasta a povestit și una dintre pățaniile de care a avut partte la filmările pentru o emisiune pe care o moderează. ”Chiar sub fusta mea scurtă a intrat o viespe și m-a ciupit”, a dezvăluit Natalia Mateuț în cadrul unui interviu.

Natalia Mateuț, co-prezentatoarea emisiunii ”Showbiz Report”, de la Antena Stars, este fiica lui Dorin Mateuț, unul dintre cei mai cunoscuți jucători de fotbal pe care i-a avut România. De asemenea, Natalia Mateuț prezintă și emisiunea ”Cea mai tare din parcare”.

Natalia Mateuț a vorbit despre cariera sa în televiziune într-un interviu pe care l-a acordat pentru tvmania.ro. Printre altele, aceasta a dezvăluit și o întâmplare de care a avut parte la filmări.

Ce a pățit Natalia Mateuț la filmări. ”N-a fost prea plăcut”

”Eu, în afară de emisiunea „Showbiz Report”, pe care telespectatorii o pot urmări în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 16:00, la Antena Stars, eu mai prezint şi „Cea mai tare din parcare”, din fiecare duminică, de la ora 13:00, pe care o filmăm săptămânal, în Bucureşti, în diverse locuri. S-a întâmplat la una dintre întâlnirile noastre din pădurea Băneasa, în luna septembrie, când încă era destul de cald şi în timpul filmării, chiar sub fusta mea scurtă a intrat o viespe şi m-a ciupit. Am dat stop, iar colegul meu foarte drăguţ, Fishy, m-a ajutat să îmi scoată acul. N-a fost prea plăcut, ne-am amuzat foarte tare şi sigur vom ţine minte multă vreme momentul”, a detaliat Natalia Mateuț.

Despre cum a ajuns în lumea showbiz-ului și ulterior în televiziune, Natalia Mateuț a dezvăluit: ”Am intrat în showbiz acum 12 ani, pe la 17 ani, cochetând cu modelling-ul. Mă vedeam eu mare viitor model, pe vremea aceea, se şi purta să defilezi, prin cluburi şi pe la tot felul prezentări şi festivaluri de modă. Dacă apăreai pe un podium era tot ce iţi doreai, ca şi adolescentă. Anii au trecut şi mi-am dat seama că modelling-ul clar nu era pentru mine, dar propriu-zis, prima oară în showbiz, am participat la o prezentare de modă într-un club foarte cunoscut de la vremea respectivă. Toate camerele au sărit pe mine, şi-au dat seama că purtam un nume celebru, tatăl meu era foarte cunoscut, şi atunci am realizat ce multă curiozitate am stârnit asupra mea. Au urmat tot felul de apariţii, tot din sfera modelling-ului, dar cu televiziunea am început pe la 20 de ani, când mi-am dat seama că îmi place foarte tare să vorbesc în faţa camerelor şi că sunt destul de curioasă să aflu lucruri. Am realizat că, mai mult decât să mă privesc la televizor, îmi place să fiu acolo, în lumea aia, să întreb, să fructific asta. Încă de la primele apariţii mi-am făcut o mulţime de prietene, cu care am şi păstrat legătura, chiar dacă între timp ele au renunţat la domeniul ăsta. Eram o gaşcă tare faină”.

citește și...