Ce a pățit Ilinca Vandici la primul eveniment monden la care a participat. ”La acel moment, am suferit foarte tare”

29.03.2021, 16:41
Ce a pățit Ilinca Vandici la primul eveniment monden la care a participat. ”La acel moment, am suferit foarte tare”
Ce a pățit Ilinca Vandici la primul eveniment monden la care a participat. ”La acel moment, am suferit foarte tare”

Ilinca Vandici și-a amintit de primul eveniment monden la care a participat. Aceasta a povestit prin ce experiență neplăcută a trecut.

Ilinca Vandici este astăzi una dintre cele mai cunoscute vedete de televiziune de la noi. În plan personal, Ilinca Vandici este căsătorită cu Andrei Neacșu. Prezentatoarea de la Kanal D a devenit mămică pentru prima oară în vara anului 2017, atunci când l-a adus pe lume pe băiețelul ei, Zian. 

Ilinca Vandici și-a amintit de începuturile carierei sale și a povestit, pentru revista Viva, ce a pățit la primul eveniment monden la care a mers. Aceasta a fost dată la o parte de la panou pentru că nu a fost recunoscută. ”La începutul carierei mele, pentru mine succesul se măsura în satisfacția lucrului bine făcut și a numărului de oameni care te recunoșteau pe stradă! În egală măsură, dorința și ardoarea cu care se băteau fotografii în momentul în care ajungeai la panou, la un eveniment, să te fotografize, spuneau ceva despre succesul tău. O să vă povestesc pățania mea, de la începuturile carierei mele în televiziune. Cred că eram la primul eveniment monden invitată, cam la o lună de când apărusem pe micul ecran în postura de prezentator. Am fost dată la o parte de la panou, pentru că nu mă cunoașteau. La acel moment, am suferit foarte tare și mi-am setat ca obiectiv să ajung atât de cunoscută încât oamenii să își dorească să mă aibă prezentă la evenimente și să își dorească să mă fotografieze. La vremea respectivă, acestea erau instrumentele prin care îți puteai măsura celebritatea”, a dezvăluit Ilinca Vandici.


Cum a fost prima experiență pe micul ecran a Ilincăi Vandici

Ilinca Vandici a vorbit și despre cum a fost prima experiență pe micul excran pentru ea.

”Când m-am văzut pentru prima dată la TV, efectiv nu am respirat preț de 4 minute cât a durat rubrica meteo (pe care o înregistrasem cu 3 ore înainte). Am fost atât de emoționată, mândră și încântată încât am plâns de fericire la final, când s-a dovedit că totul a fost perfect!”, a spus ea.

”A fost emoționant totul, chiar dacă nu conștientizam la vremea respectivă ceea ce se întâmplă pentru că încă eram un copil. Totuși, realitatea care mă punea pe mine – o fată simplă din Ardeal – în postura de a fi prezentator, la București, era copleșitoare. Dar mi-am jucat rolul cu multă mândrie, era o situație de care chiar puteam fi mândră. Am avut emoții multă, multă vreme. Chiar dacă erau emisiuni înregistrate, mereu mă comportăm ca și cum eram în direct, îmi analizam foarte bine discursul, posturași îmi făceam autocritica”, a completat aceasta.

citește și...