Ce a pățit Gina Pistol la începutul relației cu Smiley. ”Erau fete singure şi se dădeau la el, crezând că este singur”

01.12.2021, 16:40
Ce a pățit Gina Pistol la începutul relației cu Smiley. ”Erau fete singure şi se dădeau la el, crezând că este singur”
Ce a pățit Gina Pistol la începutul relației cu Smiley. ”Erau fete singure şi se dădeau la el, crezând că este singur”

Vedeta de televiziune Gina Pistol, în vârstă de 40 de ani, a oferit detalii despre începutul relației sale cu cântărețul Smiley, în vârstă de 38 de ani, împreună cu care are o fetiță. Prezentatoarea TV a dezvăluit că, la începutul relației lor, Smiley era asaltat de tinere. ”Erau fete singure şi se dădeau la el, crezând că este singur”, a povestit Gina Pistol.

Smiley formează un cuplu cu Gina Pistol. Gina Pistol a devenit mămică pentru prima oară în luna martie a acestui an. Iubitul ei, Smiley, a fost cel care a dat vestea venirii pe lume a fetiței lor, care a primit numele Josephine Ana. Gina Pistol și Smiley și-au botezat fetița în data de 20 iunie 2021.

În cadrul unui podcast, Gina Pistol a oferit amănunte despre începutul relației sale cu Smiley. Vedeta a mărturisit că deși se știia că ea avea o relație cu artistul, au existat tinere care îl asaltau pe Smiley și îi făceau ochi dulci.

Ce a pățit Gina Pistol la începutul relației cu Smiley. ”Întreceau o limită”

„Noi eram împreună de câteva luni bune, înainte să se afle. Mai mergeam cu el pe la concerte, mai mergeam pe la Ha. Şi cel mai mişto e că erau fete singure şi se dădeau la el, crezând că este singur. Era super fun! Întreceau o limită! Cumva, oamenii citeau despre noi că suntem împreună, şi totuşi, erau fete care veneau şi se dădeau la el. Nu pot să zic că trec cu vederea foarte uşor, când merg cu al meu undeva, femeile ştiu că este cu mine, mă şi văd pe acolo cu colţul ochiului şi se dau în spectacol în faţa lui”, a spus Gina Pistol, notează spynews.ro.

La același podcast, vedeta de televiuziune a povestit și cum s-au descurcat ea și Smiley când a venit pe lume fetița lor: „Andrei a fost de mare ajutor, ne ajutam unul pe altul cu fetița. După care a fost nevoit să plece. Când pleca Andrei dimineața aveam o stare de anxietate. El pleca la muncă ghiocel și se întorcea zambilă. Știi cât de frustrant e pentru o femeie să vezi că partenerul își continuă viața liniștit? (…) Eu m-am bătut cu pumnii în piept și am zis că pot să o cresc singură. O lună mai târziu îi ziceam lui Andrei că dacă nu luăm o bonă în curând mă ia capul. E foarte greu fără ajutor, mai ales dacă ai și campanii cum avem noi. Pentru mine spălatul părului și aranjatul e un lux”.

citește și...