Ce a pățit Gina Pistol. ”Ce minunăție de vântăie am făcut și este și foarte umflată zona”

10.11.2020, 14:06
Ce a pățit Gina Pistol. ”Ce minunăție de vântăie am făcut și este și foarte umflată zona”
Ce a pățit Gina Pistol. ”Ce minunăție de vântăie am făcut și este și foarte umflată zona”

Gina Pistol a căzut și s-a umplut de vânătăi. Vedeta a povestit pe contul de socializare ce s-a întâmplat.

Vedeta de televiziune Gina Pistol a avut parte de un incident neplăcut. Graviduța a căzut din picioare pe stradă. Despre cele întâmplate a povestit prezentatoarea de televiziune pe contul ei de socializare. „Cum să cad mă ca mămliga? Eu încă nu mi-am revenit. Nu mi s-a mai întâmplat decât în urmă cu 20 și ceva de ani, când eram copil. Și atunci când cădeam, eram supărată pe mine, dar acum fix ca o mămăligă, când o pui pe blat”, a spus ea, potrivit spynews.ro.


Gina Pistol a mărturisit că, din fericire, nu a căzut pe burtă, ținând cont de faptul că este însărcinată. „Vedeam totul în slow motion, așa cum mă apropii de asfalt și nu am putut să mă reechilibrez. Bine că nu am căzut pe burtă sau în fund. A fost nasol momentul”,a adăugat ea. „Când am spus că mă doare… uitați-vă ce minunăție de vântăie am făcut și este și foarte umflată zona. Uitați și genunchiul”, a încheiat Gina Pistol.

Gina Pistol se pregătește pentru venirea pe lume a primului ei copil

Gina Pistol este însărcinată, ea și iubitul său, Smiley, urmând să devină părinți pentru prima dată. Cei doi au început deja să se pregătească pentru venirea pe lume a bebelușului. Amenajează camera copilului, iar Gina Pistol este şefă de şantier la vila din Cernica, în valoare de 300.000 de euro.

Vedeta de televiziune a și cumpărat câteva lucruri pentru bebelușul care urmează să vină pe lume peste mai puțin de patru luni.

“Gina şi Smiley sunt foarte fericiţi. Abia aşteaptă să vină fetiţa, e o atmosferă de nedescris în casa lor. A cumpărat şi câteva lucruşoare de la magazinele pentru bebeluşi. Practic, doar cu asta se ocupă acum”, a declarat, recent, o sursă din apropierea vedetei de la postul Antena 1 pentru click.ro.

citește și...