Ce a pățit Delia în timpul unei vacanțe. ”Era să cad de pe munte”

18.01.2021, 16:05
Ce a pățit Delia în timpul unei vacanțe. ”Era să cad de pe munte”
Ce a pățit Delia în timpul unei vacanțe. ”Era să cad de pe munte”

Cântăreața Delia a trecut printr-o experiență neplăcută în timpul unei vacanțe pe care a petrecut-o în Austria.

Delia și soțul ei, Răzvan Munteanu, sunt adepții plimbărilor montane. În timpul unei vacanțe pe care cei doi au petrecut-o în Austria, artista a avut parte de o experiență mai puțin plăcută după ce a vrut să facă fotografii într-o zonă greu accesibilă. Aceasta a ajuns la locul dorit, însă și-a dat seama că nu mai putea coborî.

„Era să cad de pe munte. Eram în Austria, m-am abătut de la traseu. I-am zis lui Răzvan să urcăm până într-o zonă de stânci. Am zis că pozele ar arăta foarte bine dacă m-aș duce mai aproape, deși era în afara zonei de traseu. Era cu foarte multe pietre, nu mi-am dat seama la urcare cât e de nasol, nu am mai putut să cobor. Nu puteam nici să stau în picioare. A fost puțină panică, a fost dubios, îmi făceam tot felul de scenarii”, a povestit Delia, potrivit Antena Stars.

De ce nu vrea Delia să se mute din România

De curând, Delia le-a mărturisit fanilor săi de pe rețelele de socializare de ce nu s-ar muta niciodată din România. Artista a explicat că nu o încântă deloc ideea de a luat de la zero într-o altă țară. Vedeta preferă să colinde lumea alături de partenerul ei de viață, Răzvan Munteanu, în vacanțe.

„Oricât de suficient ar suna, n-aș avea chef să o iau de la 0 într-o altă țară. N-aș avea chef să cutreier lumea în felul ăsta. Prefer să văd lumea relaxată. Mă simt atât de bine așa. E atât de bine să te bucuri și de viață mult.

Nu mi-ar trebui asta. Nu-i nevoie să duc chinul și viața aia, sacrificiul. Doar îmi imaginez”, a explicat cântăreața, potrivit libertatea.ro.

citește și...