Ce a pățit Dana Rogoz înainte de plecarea în vacanță. ”S-a repezit să o recupereze”

25.06.2021, 12:07
Ce a pățit Dana Rogoz înainte de plecarea în vacanță. ”S-a repezit să o recupereze”
Ce a pățit Dana Rogoz înainte de plecarea în vacanță. ”S-a repezit să o recupereze”

Dana Rogoz a plecat în vacanță împreună cu familia sa. La aeroport, vedeta a avut parte de o pățanie  despre care a povestit amuzată pe contul său de socializare. ”Hai ca am inceput bine prima noastra vacanta in afara tarii in aceasta formula”, le-a mărturisit Dana Rogoz celor care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare.

Dana Rogoz a devenit mămică pentru a doua oară în luna mai a anului trecut. Vedeta a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, care a primit numele Lia Elena. Dana Rogoz mai are un băiețel, Vlad, din mariajul cu regizorul Radu Dragomir. Dana Rogoz și Radu Dragomir au aniversat recent opt ani de mariaj.

Dana Rogoz și familia sa au plecat acum în vacanță, însă la aeroport ea și familia sa au avut parte de un mic incident.

Ce a pățit Dana Rogoz înainte de plecarea în vacanță.   ”Zici ca suntem din desene animate a concluzionat Vlad”

”Am ajuns la aeroport. Am scos toate bagajele din masina care ne-a adus, doar ca am uitat o cutie cu pizza sus, pe capota ei. Era o pizza pe care o comandasem acasa, dar pe care nu apucasem sa o mancam inainte de a pleca spre aeroport. “PIZZAAAA!” a strigat Vlad dupa masina care pleca impreuna cu ea. Radu s-a repezit sa o recupereze, moment in care palaria i-a scapat in strada. “Zici ca suntem din desene animate” a concluzionat Vlad, razand, pe buna dreptate. Si asa binedispusi cum eram dupa aceasta prima peripetie, de inceput de vacanta, l-am rugat pe Radu sa ne faca repede niste poze in fata aeroportului. Si toate au iesit asa. Nu, nu trebuie sa va schimbati dioptria, asa sunt ele… mai speciale. ??? Hai ca am inceput bine prima noastra vacanta in afara tarii in aceasta formula”, a povestit vedeta în mediul online.

Dana Rogoz și familia sa au ales ca destinație de vacanță insula grecească Zakynthos. ”Și uite că exact așa cum ne vedeți plecăm azi în prima noastră vacanță în afara țării, în Grecia, mai precis în Zakynthos. Dacă nu era pandemie, am fi călătorit mult mai mult până acum și sigur ne-am fi aventurat până mai departe. Când eram însărcinată mă visam cu amândoi undeva în Asia, într-un food court, mânjiți de zeama fructelor proaspete. Dar acum Grecia sună așa exotic!”, a scris ac easta pe blogul său.

citește și...