Ce a pățit Adrian Nartea la filmări în Turcia. ”După noi au început să alerge doi polițiști sub acoperire”

17.01.2022, 16:40
Ce a pățit Adrian Nartea la filmări în Turcia. ”După noi au început să alerge doi polițiști sub acoperire”
Ce a pățit Adrian Nartea la filmări în Turcia. ”După noi au început să alerge doi polițiști sub acoperire”

Actorul Adrian Nartea, în vârstă de 40 de ani, a povestit prin ce peripeții a trecut în timpul unor filmări care au avut loc în Turcia. Acesta a fost urmărit de polițiști. ”Scot pistolul, ditamai pistolul, intrăm într-un turnuleț care era afară, iar după noi au început să alerge doi polițiști sub acoperire”, a dezvăluit Adrian Nartea în cadrul unui podcast la care a fost invitat.

Invitat la podcastul ” Vin de-o poveste”, Adrian Nartea a făcut numeroase dezvăluiri dn culisele filmărilor pentru serialul ”Vlad”, al cărui protagonst a fost.

Actorul a povestit cum, la filmările în Istanbul, Turcia, polițiștii au fost alarmați de prezența armelor de pe platou și au început o urmărire.

Ce a pățit Adrian Nartea la filmări în Turcia. ”Ca să nu mai spun că au existat și turiști care se speriau, credeau că suntem terorișți”

”Filmam de sus, un cadru larg să se vadă geografia locului, așa cum se face. La filmări, se ascunde de pe platou tot ce ține de camere. Acțiunea era în felul următor: Eu mă duceam să mă întâlnesc cu unii, oamenii lui Iordache mă ținteau, trăgeau după mine. Mă aplec, scot pistolul, după mine încep să alerge doi băieți care erau actori turci….”, a detaliat Adrian Nartea, potrivit click.ro.

”Scot pistolul, ditamai pistolul, intrăm într-un turnuleț care era afară, iar după noi au început să alerge doi polițiști sub acoperire. Au văzut treaba asta și ne-au legitimat. Noi am început să țipăm că suntem actori. Ca să nu mai spun că au existat și turiști care se speriau, credeau că suntem terorișți”, a completat actorul.

Adrian Nartea este căsătorit și are doi copii

Adrian Nartea este cunoscut publicului larg ca interpretul rolului principal din serialul ”Vlad”, de la Pro TV. În plan personal, Adi Nartea este căsătorit și are doi copii. Adrian Nartea a devenit tătic pentru a doua oară în urmă cu câteva luni. Soția sa, Alina, a adus pe lume cel de-al doilea copil, o fetiță care a primit numele Petra. Cei doi mai împreună o fetiță, pe Mara, care are aproape 5 ani. Actorul a dat detalii despre viața sa de familie în cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru revista Viva. Acesta a vorbit despre discuțile pe care le are cu partenera sa de viață în ceea ce privește copii.

”Divergențe nu prea avem când vine vorba despre creșterea copiilor, iar dacă le avem, încercăm să le discutăm departe de ochii lor. Chiar dacă eu sunt mai spontan, iar ea impune regulile mai clar, niciodată nu ne boicotăm, respectăm autoritatea celuilalt”, a mărturisit Adi Nartea.


Întrebat dacă el și soția sa mai găsesc timp să petreacă împreună în condițiile în care au doi copii, actorul a răspuns: ”Nu prea mai există timp pentru noi, fiindcă avem mai mereu lucruri de făcut, iar când nu, suntem cu fetițele. Încercăm să găsim un numitor comun și să facem lucruri care să fie și pe placul lor. Este bine că nu mai suntem ahtiați după distracțiile pe care le aveam la 20 ani. Timpul de calitate cu prietenii se desfășoară în condiții în care pot fi prezenți și copiii. Dar este o perioadă pe care ne-am asumat-o și de care ne bucurăm extrem de tare”.

citește și...