Ce a pățit Elena Gheorghe înainte de a pleca în vacanță. ”Efectiv mi-a picat fața”

13.07.2021, 16:42
Ce a pățit Elena Gheorghe înainte de a pleca în vacanță. ”Efectiv mi-a picat fața”
Ce a pățit Elena Gheorghe înainte de a pleca în vacanță. ”Efectiv mi-a picat fața”

Cântăreața Elena Gheorghe a fost la un pas de a rata vacanța planificată împreună cu familia în Turcia. Artista a avut parte de tot felul de incidente desre care le-a povestit fanilor săi de pe rețelele de socializare. ”Efectiv mi-a picat fața”, le-a mărturisit Elena Gheorghe celor care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare.

Elena Gheorghe a povestit, în mediul online, de ce peripeții a avut parte înainte de a ajunge în Antalya, Turcia, destinația aleasă pentru a-și petrece vacanța alături de familia sa.

Artista a trecut prin incidente, însă într-un final totul s-a terminat cu bine.

Ce a pățin Elena Gheorghe înainte de a pleca în vacanță. ”Ne-au spus că nu suntem pe lista de zboruri pentru Antalya”

„Când am ajuns acolo, după o oră de stat la coadă, ne-au spus că nu suntem pe lista de zboruri pentru Antalya. Nu vă spun ce față am făcut. Eram bună de pus în filmele de groază, efectiv mi-a picat fața. Nu știam ce să fac și cum să reacționez, mai ales că erau și cei mici și ei oricum erau foarte afectați când au auzit că noi n-o să mai plecăm în Turcia. După ce am arătat dovada plății, cum aveam biletele rezervate ș.a. , am mai așteptat vreo jumătate de oră. Nu era nici vina lor, nu prea am înțeles a cui era vina. Concluzia a fost că am luat biletele prea din scurt. (…) Nu eram foarte fericiți că plecăm în vacanță, dar după pățania asta eram de trei ori mai fericiți”, a detaliat Elena Gheorghe, citată de spynews.ro.

„Când am cumpărat biletele am întâmpinat mici piedici, în sensul în care, cardul pe care îl aveam noi nu funcționa la ei, ne-am dus la o bancă, banca mai avea puțin și se închidea. Până la urmă s-a confirmat plata”, a mai spus vedeta.

Elena Gheorghe este măritată și are doi copii

Elena Gheorghe, în vârstă de 35 de ani, a debutat pe scena muzicii populare la vârsta de trei ani, cântând un duet împreună cu mama sa, cântăreața de muzică populară Marioara Man Gheorghe.La finele anului 2002, Elena Gheorghe devine vocea principală a formației Mandinga. Ulterior, artista a ales cariera solo. Elena Gheorghe a reprezentat România la concursul Eurovision în anul 2009, unde s-a clasat pe locul al nouăsprezecelea.

În ceea ce privește viața personală, cântăreața Elena Gheorghe este căsătorită de mulți ani cu Cornel Ene, împreună cu care are doi copii, un băiat, Nicholas, și o fetiță, Amelie.  În data de 8 iulie 2021, Elena Gheorghe a aniversat nouă ani de căsnicie.

citește și...