Ce a mărturisit Gabriela Cristea despre infidelitate. ”Am înșelat o singură dată”

05.10.2021, 15:09
Ce a mărturisit Gabriela Cristea despre infidelitate.  ”Am înșelat o singură dată”
Ce a mărturisit Gabriela Cristea despre infidelitate. ”Am înșelat o singură dată”

Prezentatoarea de televiziune Gabriela Cristea, în vârstă de 46 de ani, a vorbit despre infidelitate la emisiunea pe care o moderează la postul de televiziune Antena Stars. Aceasta a făcut declarații neașteptate. ”Am înșelat o singură dată”, a dezvăluit vedeta de televiziune Gabriela Cristea la emisiune.

La emisiunea pe care o moderează, Gabriela Cristea a discutat cu concurenții despre infidelitatea în cuplu.

Prezentatoarea TV a făcut o mărturisire neașteptată. Aceasta a spus că și-ar fi trădat unul dintre partenerii de viață timp de o lună de zile, însă nu a dat detalii despre cine ar fi fost acesta.

Ce a mărturisit Gabriela Cristea despre infidelitate. ”A fost cea mai grea lună din viața mea”

Despre acea perioadă, Gabriela Cristea a spus că a fost cea mai grea lună din viața sa.

„Să vă spun din experiența mea, apropo de înșelat, care este foarte scurtă. Am înșelat o singură dată, doar o lună de zile și a fost cea mai grea lună din viața mea. Eu nu am înțeles de ce trebuie să faci….este un efort atât de mare încât eu am zis: ”Stop! Până aici”, a declarat chiar Gabriela Cristea, citată de wowbiz.ro.

Gabriela Cristea este căsătorită și are două fetițe

Prezentatoarea de televiziune Gabriela Cristea este căsătorită cu muzicianul Tavi Clonda din anul 2015. Vedeta a mai fost măritată cu omul de afaceri Marcel Toader, în perioada 2008-2013. Din mariajul cu Tavi Clonda, Gabriela Cristea are două fetițe, Victoria și Iris.  Despre familia sa a făcut prezentatoarea declarații într-un interviu pentru libertateapentrufemei.ro. Aceasta a avut numai cuvinte de laudă la adresa partenerului ei de viață, despre care a spus că nu i-a înșelat niciodată așteptările. ”Da, am știut dintotdeauna că Tavi va fi un tată excepțional și se dovedește că este un tată excepțional și nu mi-a înșelat nicio secundă așteptările”, a afirmat vedeta TV.

 

”Căsătoria mea cu Tavi m-a făcut să înțeleg că există bucuria de a împărtăși în fiecare moment cu celălalt. Ține foarte mult de partenerul pe care ți-l alegi. Pe lângă faptul că faci copii, e foarte important să te înțelegi cu partenerul tău de viață, să comunici, să fii pe aceeași lungime de undă, să-ți dorești să fii cu el, să râdeți împreună, să plângeți împreună, dacă e cazul, și să vă sustineți unul pe celălalt. Cam astea sunt lucrurile, nu e nimic ieșit din comun, nu e nimic extradordinar. Dar important e ca în fiecare zi, când te trezești, să-ți dorești să ai o familie cu bărbatul de lângă tine, respectiv cu femeia de lângă tine. Și atunci cred că toate lucrurile sunt mult mai simple”, a completat ea.

citește și...