Ce a găsit Mircea Badea într-un colet după ce a făcut cumpărături online. Una a comandat, alta a descoperit!

09.12.2021, 14:51
Ce a găsit Mircea Badea într-un  colet după ce a făcut cumpărături online. Una a comandat, alta a descoperit!
Ce a găsit Mircea Badea într-un colet după ce a făcut cumpărături online. Una a comandat, alta a descoperit!

Prezentatorul de televiziune Mircea Badea, în vârstă de 47 de ani, a avut probleme cu o firmă de curierat. Acesta a făcut cumpărături online, însă când coletul a ajuns acasă a descoperit cu totul alte lucruri decât cele pe care le comandase. ”Erau patru cărți, deși comandasem parfumuri de mulți bani”, a povestit acesta.

Mircea Badea a comandat online mai multe parfumuri, însă în momentul în care comanda i-a ajuns acasă și a desfăcut coletul a avut partte de o surpriză. În colet se aflau cărți în loc de parfumurile comandate. Despre situația în care a fost pus a povestit Mircea Badea la Radio Zu.

”Am comandat niște parfumuri pentru cadouri. Nu am avut nervi să le cumpăr din magazin, am zis să le comand pe Internet. Am făcut o comandă dodoloață pe un site. Primesc mail că s-a făcut comanda. Era luni și mi-au scris că vineri primesc comanda. Marți primesc sms că vine curierul. Cum să vină așa repede când comandasem luni noapte?!”, a povestit el.

Ce a găsit Mircea Badea într-un colet după ce a făcut cumpărături online.”Am bănuit că nimeni din casă nu a comandat cărțile acestea și am sunat să întreb ce s-a întâmplat cu parfumurile”

„A venit curierul, nu eram acasă, a deschis ușa altcineva. Când am venit acasă, am văzut pachetul care era cam mic pentru cât comandasem, dar nu m-am atins de el. L-am lăsat să zacă acolo. Nu aveam timp și nervi să deschid pachete în acel moment. Se face joi și am desfăcut coletul. Erau patru cărți, deși comandasem parfumuri de mulți bani. Mi-au adus următoarele patru cărți: Vindecarea traumelor din trecut, Preia controlul asupra vieții tale cu ajutorul tehnicilor de dezvoltare personală din terapia EMDR, Liber să înveți – De ce eliberarea instinctului de a se juca îi va face mai fericiți pe copiii noștri, Un părinte mai bun și încă o carte scrisă de Gogol”, a explicat Mircea badea, notează dcnews.ro.

„Am bănuit că nimeni din casă nu a comandat cărțile acestea și am sunat să întreb ce s-a întâmplat cu parfumurile. Mi-a cerut numărul AWB, m-a întrebat în ce ambalaj au venit etc. Firma de curierat cred că a încurcat comenzile, dar le-a încurcat la modul grav. Mi-a zis că lor le apare în sistem că a fost livrată comanda, apoi mi-a spus să fac poze cu cărțile… Între timp, am trimis pe cineva să cumpere parfumurile”, a mai spus prezentatorul TV.

Mircea Badea formează un cuplu cu Carmen Brumă

Mircea Badea formează un cuplu cu Carmen Brumă. Cei doi au împreună un băiețel, Vlad. Deși sunt împreună de foarte mulți ani, Carmen Brumă și Mircea Badea nu au ajuns în fața altarului.

„El a spus la TV, în văzul lumii, că m-a cerut, că mi-a dat inel și că eu am refuzat. Deci să risipim această compasiune cu biata Brumă. E adevărat că cei de la revistele pentru mirese mă tot pun pe copertă, poate-poate s-o lega ceva. În poze, sunt foarte măritabilă (…) Longevitatea în cuplu nu are legătură cu nişte simple formalităţi. Sunt suficient de multe acte în viaţa mea în acest moment. De ce aș mai face nuntă? După 400 de pupături îţi cam dispare cheful de nuntă. În plus, evenimentul în sine nu-mi place din postura de actor principal. Noi niciodată nu ne-am făcut planuri pe termen lung. Nu cred că oamenii sunt făcuţi să fie monogami”, a declarat Carmen Brumă la TV.

citește și...